Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's wolkenwagen 80015



Ontdek de LEGO Monkie Kid wolkenwagen (set 80015) en red de burgers van de kwaadaardige Horn Demons! Met 5 minifiguren en vele speelfuncties biedt deze set eindeloos veel mogelijkheden voor rollenspelgevechten.
Kinderen kunnen met deze 659-delige set hun creativiteit en veerkracht ontwikkelen, terwijl ze bouwen en spelen.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Monkie Kid's wolkenwagen 80015 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
659
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80015
lego insiders punten icoon
487
punten

Ontdek de LEGO® Monkie Kid™ wolkenwagen (80015) en red de burgers van de kwaadaardige Horn Demons! Met deze speelset kunnen kinderen hun eigen reddingsmissies op touw zetten en de spannende avonturen van Monkie Kid uit de klassieke Chinese roman "De reis naar het westen" naspelen. Deze set is inclusief 5 minifiguren met wapens, waaronder Monkie Kid's legendarische gouden staf, en biedt kinderen eindeloos veel mogelijkheden voor rollenspelgevechten.

De wolkenwagen beschikt over allerlei raceautodetails, een ronddraaiende wolkenmotor en 2 boordwapens met veermechanisme. De speelgoedmotor van de Horn Demons heeft de vorm van een kalebas en een afneembaar vliegtuigje voor nog meer avonturen. Met deze 659-delige LEGO set kunnen kinderen hun eigen creativiteit en veerkracht ontwikkelen, terwijl ze bouwen en spelen.

En weet je wat het beste is? Deze set is leuk voor kinderen én volwassenen! Met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen tijdens het bouwen digitaal op een virtuele versie van de modellen inzoomen, deze draaien en visualiseren. Dit maakt het bouwproces niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker!

De LEGO Monkie Kid sets zijn geworteld in de Chinese cultuur en bieden kinderen een leuke en leerzame bouwuitdaging. Door de verhalen over de Monkey King na te spelen, ontwikkelen kinderen hun moed en veerkracht. En met deze speelset kunnen kinderen ook hun eigen unieke avonturenverhalen verzinnen.

De wolkenwagen is ongeveer 10 centimeter hoog, 30 centimeter lang en 16 centimeter breed en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets voor nog meer spannende verhalen. Deze speelset wordt gevoed door de creativiteit van kinderen en moedigt hen aan om zelf unieke avonturenverhalen te verzinnen. En omdat LEGO stenen al sinds 1958 voldoen aan de hoogste industrienormen, kunnen kinderen gemakkelijk bouwen en spelen zonder dat ze speciale krachten nodig hebben.

Geef deze speelset cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid aan kinderen vanaf 8 jaar. De LEGO Monkie Kid wolkenwagen is een geweldige cadeau-idee voor kinderen die van avontuur en rollenspellen houden. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop met deze unieke LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80030

Monkie Kid's stafcreaties

foto van lego set30562

Monkie Kids onderwaterreis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.