Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De brandende gieterij 80016

Breng de avonturen van Monkie Kid tot leven met LEGO set 80016: De Brandende Gieterij! Bouw je eigen brandende gieterij op wielen met spannende functies en 7 geweldige minifiguren.
Deze set is makkelijk te bouwen, inspireert creatief speelplezier en is een geweldige aanvulling op elke LEGO-verzameling.
Geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO De brandende gieterij 80016 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1427
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80016
lego insiders punten icoon
1050
punten

Breng de avonturen van Monkie Kid tot leven met LEGO® set 80016: De Brandende Gieterij! Stel je voor dat je Monkie Kid, Mei en hun vrienden helpt om de Demon Bull King neer te halen en zijn kwaadaardige plannen te verijdelen. Deze set zit vol met actie en spannende functies die garant staan voor uren speelplezier!

Bouw je eigen brandende gieterij die op wielen kan worden verplaatst met de afneembare kiepwagen. Het model bevat een werkplaats, wapenkamer, gevangenis, controlekamer en robotarmen. Maar dat is nog niet alles! De gloeiende smeltoven heeft een LEGO verlichtingssteen en er is snelvuurgeschut om je vijanden neer te halen.

Er zijn maar liefst 7 geweldige minifiguren bij inbegrepen, waaronder Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fan en Red Son. Elk van hen heeft een set coole wapens om zich te beschermen tegen de kwaadaardige Bull Clones van de Demon Bull King. Samen zullen ze de schuilplaats van de Demon Bull King overmeesteren en hem verslaan!

Deze set bevat duidelijke instructies zodat kinderen van alle leeftijden hem makkelijk kunnen bouwen. Maar als je nog meer wilt leren en ontdekken, download dan de gratis LEGO Bouwinstructies app en maak gebruik van de digitale Instructions PLUS. Hiermee kun je inzoomen op het model en zelfs het model draaien terwijl je het bouwt!

De LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de Chinese legendes over de Monkey King en staan ​​vol met actie, avontuur en creatief speelplezier. De sets helpen kinderen om hun veerkracht en moed te vergroten terwijl ze urenlang spelen. Het is daarom het perfecte cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Met 1427 onderdelen is deze set niet alleen geweldig om mee te spelen, het is ook een fantastische aanvulling op elke LEGO-verzameling! Het model is ongeveer 24,1 cm hoog, 32 cm breed en 32,5 cm diep en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets.

Bovendien is deze set getest en voldoet deze aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, wat betekent dat kinderen er veilig mee kunnen spelen. Er zijn geen speciale vaardigheden nodig om deze set in elkaar te zetten, waardoor het de perfecte manier is om je kind te laten experimenteren met creatief bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen reddingsmissies met LEGO set 80016: De Brandende Gieterij!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80025

Sandy's Power Loader mecha

foto van lego set80041

Mei's drakenvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.