Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Red Son's helvliegtuig 80019

Red Son's helvliegtuig wil de Berg van bloemen en fruit aanvallen, maar jij kunt hem stoppen! De LEGO Monkie Kid set 80019 bevat het straalvliegtuig van Red Son, het bouwwerk van de Berg van bloemen en fruit en de gouden staf.
Met 3 minifiguren en speciale accessoires kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun fantasie de vrije loop laten.
Ontwikkel creativiteit, veerkracht en optimisme met deze boeiende speelervaring! Bestel nu en beleef elke dag een LEGO avontuur.

Waar is LEGO Red Son's helvliegtuig 80019 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
299
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
80019
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom in actie met de LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019)! Met deze set vol actie wordt jouw creativiteit geprikkeld en beleef je de leukste avonturen. Red Son heeft zijn helvliegtuig volgeladen met wapens en is van plan de Berg van bloemen en fruit aan te vallen. Maar jij kunt hem stoppen! Kruip in de huid van Monkie Kid en bescherm de Berg van bloemen en fruit met alles wat je hebt!

De set bestaat uit het straalvliegtuig van Red Son, het minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit en de gouden staf. Het straalvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. De set wordt geleverd met 3 minifiguren – Monkie Kid, Red Son en Bob – die elk zijn uitgerust met speciale wapens en accessoires, zoals Red Son's krachthandschoen en Bob's LEGO jetpack. Met deze set vol actie kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken.

En dat is nog niet alles! In de doos vind je gedrukte instructies, maar je kunt ook gebruik maken van Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Met deze app kun je het model van alle kanten bekijken op je scherm, waardoor het bouwproces nog leuker wordt!

Bouwen, spelen en leren; dat is waar LEGO Monkie Kid voor staat. De sets zijn geworteld in de Chinese cultuur en waarden en laten verhalen zien over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen". Met deze sets kunnen kinderen hun moed, veerkracht en optimisme ontwikkelen en hun creativiteit de vrije loop laten.

De LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019) bestaat uit 299 delen en biedt kinderen een boeiende bouw- en speelervaring. Het helvliegtuig is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 14 cm breed en heeft een compact formaat, zodat kinderen het gemakkelijk vast kunnen houden, ermee kunnen vliegen en het geschut kunnen afvuren. De set is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.

LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Daarnaast voldoen LEGO onderdelen aan strenge normen, zodat ze keer op keer stevig op elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958.

Ga de uitdaging aan met de LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019)! Bescherm de Berg van bloemen en fruit tegen de aanvallen van Red Son en laat je fantasie de vrije loop. Met deze set beleef je de meest spannende avonturen en ontwikkel je tegelijkertijd je creativiteit, veerkracht en optimisme. Bestel nu en maak van iedere dag een LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80015

Monkie Kid's wolkenwagen

foto van lego set80054

5 jaar Megapolis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.