Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020

Maak jouw LEGO Monkie Kid avonturen echt met de LEGO-set 80020! De set bevat Mei's Witte Draak Paardenvliegtuig, een verkoopmachine, een robotspin, een spinnenval en een hoverboard.
Met drie minifiguren en een LEGO-figuur kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten.
De set bevat 565 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Met de instructies en de LEGO Bouwinstructies app wordt het bouwen nog leuker.
Beleef urenlang plezier met dit inspirerende LEGO-speelgoed!

Waar is LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
565
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
80020
lego insiders punten icoon
300
punten

Haal de heldhaftige avonturen van de LEGO Monkie Kid tot leven met de enerverende en avontuurlijke bouwset 80020! Jouw kleine held kan zichzelf de rol van Mei aanmeten en de stad redden van de slechte Huntsman van de Spider Queen.

Deze set bevat Mei's Witte Draak Paardenvliegtuig, dat is uitgerust met 2 schieters met een veermechanisme en 2 noppenschieters, evenals een bouwbare en werkende verkoopmachine, een verstelbare robotspin, een spinnenval, en een noppenschietend hoverboard. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en het avontuur van Mei en haar kat Mo beleven!

Met drie geweldige minifiguren en een LEGO figuur heb je alles wat je nodig hebt om een ​​onvergetelijk avontuur te beleven. Bovendien vind je in de doos stapsgewijze instructies en kun je ook gebruik maken van de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, zodat je jouw modellen kunt visualiseren terwijl je ze bouwt!

LEGO Monkie Kid bouwsets zijn geïnspireerd op de Chinese cultuur en helpen kinderen hun creativiteit, veerkracht en optimisme te vergroten, terwijl ze plezier hebben met het bouwen van hun favoriete Monkie Kid-personages.

Met 565 delen is deze hoogwaardige LEGO vliegtuigset leuk om te bouwen en biedt het kinderen urenlang creatief plezier. Dit is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar.

Het Witte Draak Paardenvliegtuig heeft een hoogte van ca. 8 cm, lengte van 34 cm en breedte van 19 cm, waardoor kinderen het gemakkelijk kunnen meenemen voor onderweg. En met duidelijke instructies en intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, wordt het bouwen nog leuker en kunnen kinderen hun modellen visualiseren tijdens het bouwproces.

LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook inspirerend en stimulerend. Het laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen en helpt kinderen ook hun fantasie, moed en veerkracht te vergroten.

LEGO onderdelen worden vervaardigd volgens strikte industrienormen voor stevige verbindingen en robuuste bouwwerken - en dat is al zo sinds 1958. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Geef jouw kind de kans om zijn of haar heldhaftige avonturen te beleven met de LEGO Monkie Kid vliegtuigset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (13-07-2022) € 39.99 (13-07-2022) € 39.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80034

Nezha's vuurring

foto van lego set80032

Chang’e Maantaartfabriek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.