Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's leeuwenbewaker 80021

Maak kennis met de LEGO Monkie Kid leeuwenbewaker speelset (80021)! Deze stoere speelset zit vol met actie en avontuur en is perfect voor kleine trendsetters.
Het bevat een verstelbare leeuwenbewakersmecha, een gevechtsplatform van de Spider Queen, een verstelbare robotspin en een bouwbare speelhal.
Met 5 minifiguren en 774-delige LEGO bouwspeelgoed is het een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar.
Ontdek nu deze leerzame en spannende LEGO set!

Waar is LEGO Monkie Kid's leeuwenbewaker 80021 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 94.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
774
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
80021
lego insiders punten icoon
525
punten

Maak kennis met de LEGO® Monkie Kid™ leeuwenbewaker speelset (80021)! Deze stoere speelset zit vol met actie en avontuur en is perfect voor kleine trendsetters. Kinderen zullen het geweldig vinden om deze set aan hun vrienden te laten zien en samen te spelen.

De set bevat een volledig verstelbare leeuwenbewakersmecha met 2 verborgen schieters met veermechanisme, een gevechtsplatform van de Spider Queen met beweegbare poten en 2 schieters met veermechanisme, plus een verstelbare robotspin. Daarnaast is er een bouwbare speelhal met een grijpautomaat en 5 coole minifiguren met wapens.

De LEGO® Monkie Kid™ leeuwenbewaker speelset is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De bouwsets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Dit helpt kinderen spelenderwijs hun moed, veerkracht en optimisme te ontwikkelen.

Kinderen worden de held in hun eigen spannende avonturen met deze LEGO® Monkie Kid™ leeuwenbewaker speelset inclusief gevechtsplatform van de Spider Queen, verstelbare robotspin en bouwbare speelhal. De set bevat 5 minifiguren – Monkie Kid met de gouden staf, Mei met het drakenzwaard van jade, de Huntsman met een geweer, de Spider Queen en Lu.

De volledig verstelbare leeuwenbewaker heeft klappende kaken en een verborgen schieter met veermechanisme in elk van de trommels, terwijl het gevechtsplatform van de Spider Queen beschikt over beweegbare poten en 2 schieters met veermechanisme. De bouwbare speelhal is voorzien van een dansspel en grijpautomaat, waarmee kinderen speelgoedelementen kunnen pakken, net als op de kermis.

De leeuwenbewaker is ca. 21 cm hoog, 28 cm lang en 19 cm breed. Het is een cool model dat kinderen vol trots aan hun vrienden kunnen laten zien en op een mooi plekje kunnen neerzetten als ze er even geen spannende avonturen mee beleven. Met 774-delige LEGO® bouwspeelgoed is deze set een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag de nieuwste trends volgen.

In de doos vind je stapsgewijze instructies en kinderen kunnen een nog leukere bouwervaring hebben met Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee ze de modellen tijdens het bouwen kunnen visualiseren. LEGO® Monkie Kid™ bouwsets zijn geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpen kinderen spelenderwijs hun fantasie, moed en veerkracht te ontwikkelen.

En wees gerust, alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en worden uitvoerig getest op veiligheid. Geef daarom deze speelset zonder zorgen cadeau aan kinderen die houden van stoer speelgoed en avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.99 (13-07-2022) € 115.95 (24-07-2024) € 99.59

Ook aanbevolen:

foto van lego set80019

Red Son's helvliegtuig

foto van lego set80046

Monkie Kids wolkenluchtschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.