Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arachnide basis van de spinnenkoningin 80022

Stap in de futuristische wereld van Monkie Kid met de Arachnide basis van de spinnenkoningin (80022) LEGO set.
Deze set bevat een verstelbare mecha, een gevangenis, het lab van de Spider Queen en 6 minifiguren.
Daarnaast combineert de set plezier met educatie en stimuleert het de creativiteit en veerkracht van kinderen.
Met de gratis LEGO Bouwinstructies app wordt het bouwen nog leuker en gemakkelijker.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en is een perfect cadeau voor creatieve trendsetters.

Waar is LEGO Arachnide basis van de spinnenkoningin 80022 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1170
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
80022
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap in de futuristische wereld van Monkie Kid met de spectaculaire Arachnide basis van de spinnenkoningin (80022). Deze niet-te-missen LEGO® set is een onvergetelijke ervaring en staat garant voor urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen!

Deze set heeft alles om de fantasie de vrije loop te laten, met een unieke mecha in de vorm van een mobiel hoofdkwartier. De verstelbare mecha heeft grijpklauwen met hendelbediening voor een extra realistische touch. Maar dat is nog niet alles! Binnenin vind je een gevangenis voor een minifiguur en het lab van de Spider Queen waarin ze robotspinnen bouwt. Het is een speelset die jonge trendsetters niet mogen missen en is inclusief 6 minifiguren, waaronder de Monkey King en natuurlijk Monkie Kid met de gouden staf die kan worden veranderd in een vliegtuigje.

Maar het gaat hier om meer dan alleen spelen en bouwen, deze set combineert namelijk plezier met educatie. Deze LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Ze helpen kinderen hun moed, veerkracht en optimisme te ontwikkelen. De perfecte combinatie van educatie en plezier!

Met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app wordt het bouwen nog leuker en gemakkelijker, waarmee kinderen tijdens het bouwen op het scherm kunnen inzoomen op hun model - een unieke digitale bouwervaring! De set bevat ook stapsgewijze instructies in de doos, zodat iedereen in een mum van tijd zijn eigen futuristische wereld kan bouwen.

Met 1170 onderdelen biedt deze premium LEGO-set kinderen eindeloos avontuur. Het is een superleuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve trendsetters vanaf 9 jaar en niet alleen voor kinderen!

De spinnenmecha is ca. 25 cm hoog, 34 cm lang en 44 cm breed en wordt geleverd met 6 minifiguren en talloze accessoires. Naast de uitdaging van het bouwen van de set kunnen kinderen eindeloos spelen met al hun favoriete figuurtjes en spelen ze hun eigen verhalen na.

Het LEGO Monkie Kid speelgoed bouw- en verzamelprogramma brengt de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven door middel van innovatieve verhalen en stimuleert de creativiteit, de veerkracht en het optimisme van kinderen. LEGO-onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen. We gebruiken alleen de beste materialen en de onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Stap in de wereld van Monkie Kid en bouw je eigen Arachnide basis van de spinnenkoningin. Laat je fantasie de vrije loop met deze onmisbare LEGO-set en beleef urenlang speelplezier. Of je nu een jonge trendsetter of een volwassene bent, deze set is gegarandeerd een hit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80038

Monkie Kids Teambus

foto van lego set80021

Monkie Kid's leeuwenbewaker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.