Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's team dronecopter 80023

De LEGO set 80023 biedt kinderen de mogelijkheid om avonturen te beleven in een fantasiewereld met Monkie Kid en zijn team dronecopter.
Met schieters met veermechanisme en knus ingerichte vrachtcontainers biedt deze helikopter veel speelmogelijkheden.
De set bevat 8 minifiguren en 2 figuren, en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Met de digitale instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen digitaal bouwen en spelen.
Deze Monkie Kid set is geïnspireerd op de Chinese cultuur en bevordert creativiteit, moed, veerkracht en optimisme.

Waar is LEGO Monkie Kid's team dronecopter 80023 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 129.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 159.9519-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1462
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
9
lego set nummer icoon
80023
lego insiders punten icoon
975
punten

Ontdek een wereld vol fantasie en avontuur met Monkie Kid en zijn team dronecopter! Deze LEGO® set (80023) biedt alles wat je nodig hebt om je eigen legendarische verhalen te beleven. Met 2 schieters met veermechanisme en 2 afneembare, knus ingerichte 'vrachtcontainers', inclusief een stapelbed en een bouwbare speelautomaat, biedt deze speelgoedhelikopter volop mogelijkheden voor creatief en interactief spelen.

Bovendien bevat de set 8 minifiguren en 2 figuren, waaronder Monkie Kid, Mei, Sandy, Mo de kat, Spider Queen, Mr. Tang met het boek "De reis naar het westen" en Red Son met een vliegtuigje. Met veermechanismegeschut dat 'spinnengif' afvuurt, heb je alle ingrediënten voor actievolle gevechten.

Wil je graag digitaal bouwen en spelen? Dat kan met de digitale instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Met duidelijke instructies en de mogelijkheid om je modellen te visualiseren tijdens het bouwen, is dit de perfecte manier om je vaardigheden te ontwikkelen.

De LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur. Ze zijn niet alleen prachtige cadeaus voor kinderen, maar zijn ook ideaal om de creativiteit, moed, veerkracht en optimisme te ontwikkelen.

Met Monkie Kid's team dronecopter neem je het op tegen de Spider Queen en haar handlangers. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen met Monkie Kid, Mei en hun vrienden.

Deze premium bouwset met 1462 delen biedt een boeiende bouwervaring en eindeloos creatief speelplezier. Het is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jonge trendsetters vanaf 10 jaar.

De dronecopter is ca. 19 cm hoog, 39 cm lang en 39 cm breed. Het model ziet er indrukwekkend uit in een kinderkamer wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd. En met de gedrukte instructies en de digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen bijhouden waar ze zijn gebleven en later verder gaan met bouwen.

LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed om te verzamelen is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen spelenderwijs hun creativiteit, veerkracht en optimisme te ontwikkelen. Bovendien voldoen LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer compatibel zijn en goed op elkaar passen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van Monkie Kid en zijn team dronecopter en beleef de meest fantastische avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.99 (13-07-2022) € 199.99 (24-06-2023) € 158.41

Ook aanbevolen:

foto van lego set80037

Draak van het Oosten

foto van lego set80028

De Bone Demon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.