Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De legendarische Fruitbloemberg 80024

Breng de legende van de Monkey King tot leven met de LEGO Monkie Kid Fruitbloemberg set! Deze 1947-delige set bevat acht minifiguren, waaronder Monkie Kid en de Evil Macaque, en vier verschillende versies van de Monkey King.
Elk figuur kan gebruikt worden om verhalen na te spelen uit de klassieke roman "De reis naar het westen".
De set bevat ook een rotsblok met de Monkey King, een waterval met grot, een Chinese kraanvogel en een draaiend platform voor gevechten tussen de minifiguren.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en is een fantastisch geschenk om creativiteit en veerkracht te stimuleren.
Bestel nu!

Waar is LEGO De legendarische Fruitbloemberg 80024 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 169.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 339.9519-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1949
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
80024
lego insiders punten icoon
1275
punten

Breng de legende van de Monkey King tot leven met deze geweldige LEGO® Monkie Kid™ Fruitbloemberg set! Het is een creatief bouwproces dat kinderen, jong en oud, zowel vermaakt als uitdaagt. Deze 1947-delige set bevat acht minifiguren, waaronder de populaire Monkie Kid, de Evil Macaque, en zelfs vier verschillende versies van de Monkey King! Elk van deze figuren kan worden gebruikt om allerlei verhalen na te spelen uit de klassieke roman "De reis naar het westen", die wortelt in de Chinese geschiedenis en cultuur.

Elke sectie van deze LEGO speelgoedset is gevuld met authentieke, inspirerende kenmerken, waaronder een rotsblok dat open kan met daarin de Monkey King, een bouwbare waterval met daarachter een grot en een bouwbare Chinese kraanvogel waar kinderen dol op zullen zijn. Spannende gevechten tussen de minifiguren van Monkie Kid en de Evil Macaque op een ronddraaiend platform zullen ervoor zorgen dat elke jonge speler spanning en sensatie beleeft! En, om het geheel compleet te maken, is er een prachtige kalligrafie te bewonderen voor degenen die zich volledig willen onderdompelen in de Chinese cultuur.

Maak gebruik van de duidelijke instructies die bij de doos worden geleverd. Dankzij de digitale Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app wordt bouwen nóg leuker! Met tal van intuïtieve functies om het model te visualiseren, kunnen kinderen hun bouwervaring naar een hoger niveau tillen.

Deze LEGO Monkie Kid bouwsets zijn een fantastisch geschenk voor kinderen die willen genieten van eindeloos speelplezier en tegelijkertijd hun creativiteit, veerkracht en optimisme willen versterken. En wanneer het bouwen is voltooid, is het model een prachtige blikvanger die zeker de aandacht zal trekken!

De afmetingen van deze set zijn ongeveer 34 cm hoog, 68 cm breed en 25 cm diep. Door zijn aantrekkelijke uiterlijk en fantastische verhalen zal hij zeker opvallen in elke kamer! Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en bevat gedrukte instructies en digitale instructies PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.

De LEGO® stenen en onderdelen die bij dit product worden geleverd voldoen aan strikte industrie normen, wat betekent dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheidsnormen.

Neem dus dit leuke en educatieve speelgoed in huis, en laat kinderen hun eigen verhalen creëren terwijl ze bouwen en leren over de prachtige Chinese cultuur en geschiedenis. Bestel deze geweldige Fruitbloemberg set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 169.95 (28-08-2022) € 389.95 (10-06-2024) € 251.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set80008

Monkie Kid’s wolkenvliegtuig

foto van lego set80033

Evil Macaque's mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.