Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pigsy's Noedeltank 80026

Maak je klaar voor het ultieme voedselgevecht met de LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank.
Deze set bevat de tank, een pandarobot en een pandadrone.
Met 4 minifiguren en leuke accessoires zorgt het voor urenlang speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Pigsy's Noedeltank 80026 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
662
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-07-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
80026
lego insiders punten icoon
375
punten

Maak je klaar voor het ultieme voedselgevecht met de kleurrijke LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank. Laat je fantasie de vrije loop en ga de strijd aan tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. Deze speelset bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier.

Met de ronddraaiende keuken vol voedsel, schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, afneembare eetstokjes en grote hark aan de voorkant zal je gegarandeerd de show stelen wanneer je deze coole cadeau tevoorschijn haalt. Maar dat is niet alles, want je krijgt ook een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen en vier minifiguren die je kunt gebruiken om je eigen verhaal te creëren.

Niet alleen is deze set leuk om te bouwen dankzij de stapsgewijze instructies in de doos, maar het wordt nog leuker met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.

De LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de Chinese cultuur en vertellen de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen". Ze stimuleren spelenderwijs de creativiteit en bieden een leuke bouwervaring voor kinderen vanaf acht jaar.

Kinderen kunnen talloze leuke voedselgevechten houden met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80026) met Pigsy's snel schietende Noedeltank, een pandarobot die met 'limonade' schiet en een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen.

Deze hoogwaardige set is inclusief vier minifiguren: Pigsy, Mr. Tang, Pan en Lee, plus een heleboel leuke accessoires, waaronder een afstandsbediening, skates en een pandahoofd voor urenlang creatief speelplezier.

De tank is ca. 20 cm hoog, 18 cm lang en 25 cm breed en een opvallende blikvanger in de slaapkamer wanneer kinderen er even geen voedselgevechten mee houden. Zelfs beginnende LEGO® bouwers kunnen deze modellen bouwen met de stapsgewijze instructies in de doos.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Ze worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Deze 662-delige foodtruckspeelset biedt een leuke bouwervaring en talloze spannende avonturen, waardoor het een superleuk cadeau is voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf acht jaar. Met de LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank zul je gegarandeerd zorgen voor urenlang plezier en creativiteit. Bestel deze set vandaag nog en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (13-07-2022) € 49.99 (13-07-2022) € 49.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80034

Nezha's vuurring

foto van lego set80045

Monkey King Ultra Mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.