Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Bone Demon 80028

De LEGO Monkie Kid 80028 set is de meest spannende en indrukwekkende set tot nu toe.
Met de Chinese legende van de Monkey King als inspiratie moeten kinderen de Bone Demon verslaan.
De set bevat veel glow-in-the-dark onderdelen en 5 minifiguren, waaronder Monkie Kid en Mei.
Kinderen kunnen hun eigen missies creëren en hun creativiteit stimuleren met de verstelbare mecha, het wolkenboard van Monkie Kid en Meis jetpack met vleugels.
Het uiteindelijke model van de Bone Demon is indrukwekkend en de set zorgt voor urenlang bouw- en speelplezier.
Bestel de set vandaag nog bij LEGO voor een onvergetelijke speelervaring.

Waar is LEGO De Bone Demon 80028 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1375
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-07-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
80028
lego insiders punten icoon
750
punten

LEGO Monkie Kid 80028 is de meest spannende en indrukwekkende set tot nu toe! Waan je in de Chinese legende van de Monkey King met deze set, waarin kinderen het verhaal nabouwen van de Bone Demon die drie keer verslagen moet worden. Bouw eerst de Bone Spiders, gevolgd door de crypte van de White Bone Demon, waar onze helden Monkie Kid en Mei het tegen de Bone Spirits en een Bone Scuttler moeten opnemen. Daarna volgt de Bone Scorpion en tenslotte kan alles samengevoegd worden tot het model van de Bone Demon zelf. Dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 9 jaar en zorgt voor urenlang speelplezier.

De LEGO Monkie Kid 80028 set bevat de meeste glow-in-the-dark onderdelen tot nu toe in een LEGO set, wat het extra spannend maakt om te spelen. Deze set bevat 5 minifiguren: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon en 2 Bone Spirits. Daarnaast hebben Monkie Kid en Mei hun eigen bouwbare wapens en kunnen deze geüpgraded worden naarmate de uitdaging moeilijker wordt. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om hun eigen missies te creëren en hun creativiteit te stimuleren.

Als extra features bevat deze set de verstelbare mecha en het wolkenboard van Monkie Kid, en Meis jetpack met vleugels. Het set is goed voor urenlang bouw- en speelplezier. Het uiteindelijke model van de Bone Demon is indrukwekkend en zal zorgen voor veel bekijks op het schoolplein. Het is ca. 40 cm hoog, 29 cm breed en 16 cm diep.

De instructies zijn eenvoudig te volgen en kinderen kunnen er zelfstandig mee aan de slag. LEGO Monkie Kid bouwsets bieden kinderen maximum speelplezier en leuke cadeaus die hen iets leren over Chinese cultuur. LEGO onderdelen zijn ontworpen om stevig in elkaar te zetten zijn. Zo worden de onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. En dit is al zo sinds 1958!

De LEGO Monkie Kid 80028 set is een ideaal cadeau voor jonge trendsetters, en dit voor elke gelegenheid: verjaardag, feestdag, of gewoon zomaar. Deze set is ook leerzaam speelgoed dat kinderen helpt om hun optimisme, moed, en veerkracht te ontwikkelen.

Kortom, LEGO Monkie Kid 80028 is de perfecte mix van spannend speelgoed en educatief speelgoed. Bestel de set vandaag nog bij LEGO om uw kinderen blij te maken met een onvergetelijke speelervaring.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80013

Monkie Kid’s geheime hoofdkwartier

foto van lego set80032

Chang’e Maantaartfabriek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.