Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's stafcreaties 80030

Maak kennis met LEGO set 80030, Monkie Kid's stafcreaties.
Kinderen kunnen hun eigen bouwwerken maken met een bouwbare mecha, racewagen en vliegtuig.
Gebaseerd op de Monkey King-verhalen uit "De reis naar het westen" en stimuleert creativiteit en fantasie.
Met stapsgewijze instructies en interactieve digitale hulp.
Combineer en breid de set uit voor meer speelmogelijkheden.
Een perfect cadeau voor jonge bouwers.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Monkie Kid's stafcreaties 80030 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
309
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
80030
lego insiders punten icoon
184
punten

Maak kennis met de legendarische verhalen over de Monkey King en bouw je eigen creaties met de LEGO Monkie Kid's stafcreaties (80030). Deze set is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van bouwen en spelen. De set bevat een bouwbare mecha, racewagen en vliegtuig, allemaal met eenvoudig te bevestigen onderdelen, zodat kinderen hun eigen unieke creaties kunnen maken!

Ontdek de wereld van LEGO en de Monkey King

Deze Monkie Kid's Stafcreaties set is gebaseerd op de klassieke roman "De reis naar het westen". Het is een leuke, moderne en educatieve manier om kinderen kennis te laten maken met deze geweldige verhalen. Het is de perfecte manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren en hun fantasie te ontwikkelen.

Stapsgewijze instructies en interactieve digitale instructies

Kinderen kunnen gemakkelijk de bouw- en speelplezier van LEGO ontdekken met de stapsgewijze instructies die bij de set worden geleverd. En als je kind vastzit, kan je altijd de gratis LEGO Bouwinstructies app downloaden voor extra hulp! De app heeft zoom- en draaifuncties, waardoor jonge kinderen hun modellen kunnen bouwen met veel zelfvertrouwen en het spelplezier wordt nog groter.

Meer dan alleen een set

Met LEGO Monkie Kid speelgoed kunnen ouders en grootouders de tijdloze verhalen uit de klassieke roman "De reis naar het westen" doorgeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Het is een geweldige manier om kinderen te leren over de Chinese cultuur en geschiedenis. En het bouwen van deze set stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen.

Eenvoudig te combineren en uit te breiden

De set bevat niet alleen drie verschillende voertuigen om te bouwen, maar ook de mogelijkheid om ze op verschillende manieren te combineren en uit te breiden. Je kind kan zijn fantasie de vrije loop laten en zijn eigen unieke creaties maken. Gewoon afnemen, omdraaien en opnieuw vastzetten! Het bouwen en spelen met LEGO is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Perfect cadeau voor jonge bouwers

Deze set is het perfecte cadeau voor een jonge bouwer die graag zijn of haar fantasie gebruikt om te creëren. Met 309 delen en een minifiguur van Monkie Kid in trainingsoutfit (nieuw vanaf januari 2022) en Monkey King met de gouden staf is dit een leuke en educatieve set voor kinderen.

Stimuleer de creativiteit van je kind met de LEGO Monkie Kid's stafcreaties (80030) set. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met de LEGO wereld en hen te helpen hun fantasie te ontwikkelen! Bestel deze set vandaag nog en laat je kind zijn eigen unieke creaties bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 34.99 (18-09-2022) € 32.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set80012

Monkey King mechakrijger

foto van lego set80011

Red Son’s heltruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.