Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chang’e Maantaartfabriek 80032

LEGO set 80032, de Chang'e Maantaartfabriek, is een prachtige set geïnspireerd op de Chinese legende.
Het bevat een maanbasis, een livestreamplatform, een wortelraket, een konijnenmecha en 3 minifiguren.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt urenlang speelplezier.
Bouwinstructies zijn inbegrepen, en met de LEGO Bouwinstructies app kan de set nog sneller worden gebouwd.
Het is het perfecte cadeau voor jonge avonturiers.

Waar is LEGO Chang’e Maantaartfabriek 80032 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
609
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
80032
lego insiders punten icoon
262
punten

LEGO® Monkie Kid™ Chang'e Maantaartfabriek (80032) is de perfecte set voor jong en oud om kinderen kennis te laten maken met een Chinese legende op een moderne manier. Deze prachtige set bevat de maanbasis van Chang'e met een platform voor livestreams, een productielijn voor maantaarten, een wortelvormige raket om de taarten af te leveren en een noppenschietende konijnenmecha. Met 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2022, Mo de kat en 2 konijnenfiguren plus wapens en accessoires, zoals de blauwe vuurring.

Maak kennis met legendes uit het verleden en verken ze opnieuw met verse ogen en nieuwe ideeën. De LEGO Monkie Kid sets zijn gebaseerd op de tijdloze verhalen uit de klassieke roman \"De reis naar het westen\" en bieden ouders en grootouders een geweldige mogelijkheid om de verhalen door te geven aan kinderen en bij te dragen aan de ontwikkeling van hun creatieve vaardigheden.

Deze set is een cool cadeau voor trendsetters vanaf 8 jaar en bevat stapsgewijze instructies voor de bouw van elk model. Bekijk ook de digitale instructies in de LEGO Bouwinstructies app met zoom- en draaifuncties en ontdek hoe je deze set nog sneller en gemakkelijker kunt bouwen.

Met LEGO® Monkie Kid™ Chang'e Maantaartfabriek (80032) kunnen kinderen urenlang plezier beleven door te doen alsof ze uitzenden vanaf het platform voor livestreams van Chang'e, maantaarten maken aan de productielijn van de fabriek, de taartjes naar de Aarde brengen in de wortelraket en nog veel meer. Als er gevaar dreigt, komt de konijnenmecha tot leven en is klaar voor actie met zijn cockpit die open kan, ruimte voor Chang'e of de 2 konijntjes en 2 noppenschieters om Pigsy en Mo mee aan te vallen wanneer ze proberen de maantaarten te stelen.

De konijnenmecha van Chang'e is ca. 16 cm hoog, 13 cm lang en 10 cm breed en de set is ideaal om alleen of samen met anderen mee te spelen. Deze set is het perfecte verjaardagscadeau, kerstcadeau of gewoon een leuke verrassing voor jonge trendsetters die houden van avonturen en verhalen vol legendarische personages.

Bouwinstructies zijn inbegrepen in de verpakking. Digitale instructies vind je in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, die verschillende functies bevat voor een nog leukere bouwervaring. Met LEGO® Monkie Kid™ bouwsets leren kinderen spelenderwijs over legendes uit het verleden op een moderne, leuke en creatieve manier.

Koop deze set vandaag nog en laat je meeslepen door de avonturen van de legendarische Chang'e en haar konijnenmecha. LEGO® voldoet al sinds 1958 aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat de onderdelen consistent en stevig op elkaar passen voor robuuste bouwwerken. Bovendien worden LEGO® stenen en onderdelen uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Twijfel dus niet en voeg LEGO® Monkie Kid™ Chang'e Maantaartfabriek (80032) toe aan je collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (13-07-2022) € 49.99 (13-07-2022) € 49.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80043

Yellow Tusk Elephant

foto van lego set80016

De brandende gieterij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.