Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Evil Macaque's mecha 80033

De LEGO set 80033 is gebaseerd op de legendarische Monkey King-verhalen.
Bouw de verstelbare mecha van Evil Macaque met een noppenschietend kanon en laat Monkie Kid zijn vijanden verslaan.
De set bevat 5 LEGO minifiguren en accessoires, biedt urenlang speelplezier en stimuleert de creativiteit van kinderen.
Met 893 delen en een indrukwekkend ontwerp is dit het perfecte cadeau.
Bestel nu en ontdek de Monkey King-verhalen op een moderne en leuke manier!

Waar is LEGO Evil Macaque's mecha 80033 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
893
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
80033
lego insiders punten icoon
487
punten

Maak kennis met de legendarische Monkey King verhalen met deze spannende LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80033)! Bouw de mecha van Evil Macaque, een van de meest geduchte tegenstanders die Monkie Kid ooit heeft ontmoet. De in allerlei standen verstelbare mecha heeft ledematen voor extra stabiliteit (nieuw vanaf januari 2022) en een grote staf die hij kan vasthouden of die op zijn rug geklemd kan worden. Het kanon van de mecha schiet noppen af en houdt al je vijanden op afstand. De set is inclusief 5 LEGO minifiguren – Mei, Monkie Kid, Sandy, Evil Macaque en Rumble – met coole speelgoedwapens en accessoires, zoals de kaart en het kompas van Monkie Kid en Mei's geweldige vuurringen.

Deze LEGO bouwset biedt urenlang speelplezier voor creatieve trendsetters van 8 jaar en ouder. Gedrukte bouwinstructies zijn inbegrepen en de gratis LEGO Bouwinstructies app biedt digitale instructies voor nog meer bouwplezier.

Deze LEGO Monkie Kid set biedt ook de mogelijkheid om nieuwe legendes te bedenken. Creëer tijdloze verhalen uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op een moderne en leuke manier. Met deze set wordt de creativiteit van kinderen gestimuleerd en kunnen families op een leuke manier samen iets ondernemen.

Maak de mecha van Evil Macaque in allerlei standen verstelbaar. Dankzij de stevige ledematen staat de mecha altijd stabiel. Laat de armen en benen bewegen en de grote staf vasthouden. Bouw daarnaast ook het noppenschietende goudenstafkanon, en laat Monkie Kid zijn vijanden verslaan.

De LEGO Monkie Kid speelgoedset (80033) is het perfecte cadeau voor alle jongeren die houden van spannende en actievolle verhalen. De set bestaat uit 893 delen en bevat alles wat je nodig hebt voor uren bouw- en speelplezier. De mecha van Evil Macaque is ca. 34 cm hoog, 22 cm lang en 22 cm breed en kan na het spelen als blikvanger in een kinderkamer worden neergezet.

Als het om de kwaliteit van de LEGO stenen gaat, hoef je je geen zorgen te maken. LEGO stenen en onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen. Veiligheid gaat voor alles. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Bestel deze LEGO Monkie Kid speelgoedset (80033) en ontdek de legendarische Monkey King verhalen op een moderne en leuke manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.99 (13-07-2022) € 64.99 (18-09-2022) € 62.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set80026

Pigsy's Noedeltank

foto van lego set80016

De brandende gieterij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.