Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nezha's vuurring 80034

Met LEGO set 80034 kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun creativiteit stimuleren en kennismaken met de verhalen uit de roman "De reis naar het Westen".
Deze set bevat Nezha's vuurring-monowielvoertuig, het straalvliegtuig van Evil Macaque, de vliegende gouden staf van Monkie Kid en de troon van de White Bone Demon.
Met 6 minifiguren en verschillende wapens en accessoires is deze 929-delige bouwset perfect voor kinderen die van actie en avontuur houden.
Alle LEGO stenen voldoen aan strikte veiligheidsnormen en bieden kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te gebruiken en hun eigen verhalen te bedenken.

Waar is LEGO Nezha's vuurring 80034 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
929
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
80034
lego insiders punten icoon
600
punten

Beleef nieuwe avonturen en breng legendarische personages op een unieke manier tot leven met de LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80034). Met deze set kunnen kinderen vanaf 8 jaar creativiteit stimuleren en de klassieke verhalen uit de roman \"De reis naar het Westen\" ontdekken.

Deze LEGO® schoonheid bevat Nezha's vuurring-monowielvoertuig, het noppenschietende straalvliegtuig van Evil Macaque, de vliegende gouden staf van Monkie Kid en de troon van de White Bone Demon met een hangende gevangeniscel van botten. Deze actieset is inclusief 6 minifiguren, waaronder Monkie Kid met een harnasopdruk die nieuw is vanaf januari 2022, plus speelgoedwapens en accessoires zoals de speer en vuurringen van Nezha.

Het unieke bouwproces van deze set is een geweldig cadeau voor jonge trendsetters en biedt uitdagende en leerzame bouwinstructies. De set bevat gedrukte bouwinstructies en de gratis LEGO Bouwinstructies app biedt extra weergavemogelijkheden om het bouwproces nog leuker te maken. De Monkie Kid sets van LEGO maken kennis met de Chinese legendes naar de Monkey King op een leuke en creatieve manier.

Laat kinderen legendes opnieuw tot leven brengen met deze LEGO® Monkie Kid™ actieset. De set bevat 6 minifiguren, waaronder Nezha, Monkie Kid, Monkey King, Evil Macaque, White Bone Demon en Savage met wapens en accessoires om het spel nog spannender te maken. Nezha's voertuig bestaat uit een groot monowiel met 2 vlammenenergiewerpers met veermechanisme. Het jetvliegtuig van Evil Macaque is uitgerust met 2 noppenschieters en opbergruimte voor zijn staf.

De vliegende gouden staf beschikt over 2 noppenschieters en de troon heeft een hangende kooi van botten om de Monkey King in gevangen te zetten, plus een cel met daarin een skeletfiguur. Deze LEGO® speelset bevat 929-delige bouwset en is het perfecte cadeau voor jonge trendsetters die houden van actie en avontuurlijke speelgoedsets vol mythische personages.

Met deze speelgoedset kunnen kinderen hun verbeelding gebruiken om nieuwe avonturen te creëren en hun eigen verhalen te bedenken. Bovendien zijn alle LEGO® stenen en onderdelen van de set van hoge kwaliteit en voldoen ze aan strikte veiligheidsnormen, waardoor kinderen veilig kunnen genieten van hun speelgoed.

Breng de legendarische personages uit \"De reis naar het Westen\" op een nieuwe manier tot leven met deze unieke LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset. Het is de perfecte set voor kinderen die houden van creativiteit, uitdagingen en avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.99 (13-07-2022) € 79.99 (13-07-2022) € 79.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80020

Witte draak paardenvliegtuig

foto van lego set80044

Monkie Kids Schuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.