Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's ruimteraket 80035

De LEGO Monkie Kid speelgoedset 80035 is perfect voor kinderen vanaf 9 jaar die avontuur en raketten bouwen leuk vinden.
Met het ruimteschip en het lanceerplatform kunnen ze hun eigen ruimtemissies bedenken en spelen.
De set bevat 6 minifiguren en een bouwinstructie-app voor een leuk bouwproces.
Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam, omdat het gebaseerd is op een klassiek verhaal.
Met 1356 onderdelen en hoge kwaliteit is dit de ideale verrassing voor jonge trendsetters.

Waar is LEGO Monkie Kid's ruimteraket 80035 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1356
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
80035
lego insiders punten icoon
525
punten

De LEGO Monkie Kid speelgoedset 80035 is de perfecte keuze voor jonge trendsetters vanaf 9 jaar die dol zijn op avontuur, spanning en zelf raketten bouwen! Met deze set kan je jouw eigen ruimtemissies bedenken en er vervolgens mee spelen. De set bestaat uit Monkie Kid's ruimteschip en een bouwbaar lanceerplatform met allerlei detail, waardoor je fantasie geprikkeld wordt. Het ruimteschip heeft 2 schieters met veermechanisme, een minifiguurcockpit, een cabine voor de bemanning en opbergruimte voor de groene vuurring, een jetpack en een maanrover. Bouw het lanceerplatform en laat jouw eigen verhalen tot leven komen.

In deze leuke set zitten 6 LEGO minifiguren met diverse wapens en accessoire-elementen om confrontaties na te spelen. Zo zitten er Monkie Kid, Mei, Sandy en Mr. Tang in ruimtepakken en de Shadow Monkeys Rumble en Savage bij. Daarnaast is er een figuur van Robot Mo. Zo kan je verschillende verhalen in de ruimte naspelen met deze geweldige set.

In de doos vind je stapsgewijze gedrukte bouwinstructies, maar de extra leuke toevoeging is de gratis LEGO Bouwinstructies app met zoom- en draaifuncties voor een nog leuker bouwproces. Zo kan je samen met je vrienden of familie je eigen ruimteschip in elkaar zetten.

De LEGO Monkie Kid speelgoedset is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Met dit speelgoed leer je op een moderne manier de klassieke verhalen uit de roman "De reis naar het westen" kennen. Zo kan je niet alleen genieten van het bouwen en spelen, maar ondertussen ook nog kennis opdoen.

Met deze LEGO set krijg je de kans om je eigen verbeeldingskracht te gebruiken en zelf unieke verhalen te verzinnen. Bouw het ruimteschip en lanceerplatform compleet volgens je eigen fantasie en maak de spannendste avonturen mee.

De LEGO Monkie Kid speelgoedset bestaat uit maar liefst 1356 onderdelen en is daarom de ideale verrassing voor jonge trendsetters die houden van beroemde verhalen vol mythische personages. Het ruimteschip is ca. 9 cm hoog, 41 cm lang en 25 cm breed en daarom de perfecte grootte voor uren speelplezier.

Bovendien zijn LEGO onderdelen van hoge kwaliteit en compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Ze worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om te voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kan je zonder problemen bouwen en spelen.

Ervaar de spanning van de ruimte en beleef je eigen avonturen met de LEGO Monkie Kid speelgoedset 80035. Bestel hem nu en ga op spannende ruimtemissies met jouw favoriete personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80036

De Lantaarnstad

foto van lego set80045

Monkey King Ultra Mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.