Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids Teambus 80038

De LEGO set 80038, Monkie Kids Teambus, biedt urenlang speelplezier met gedetailleerde modellen van verschillende voertuigen.
Met 6 minifiguren en accessoires, inclusief een blauwe Vuurring, kunnen kinderen hun creativiteit stimuleren.
De set bevat ook een Bouwinstructies app voor extra plezier tijdens het bouwen.
De set is ca.
36 cm hoog, 27 cm lang en 14 cm breed en bevat 1406 onderdelen.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Monkie Kids Teambus 80038 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1406
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
80038
lego insiders punten icoon
750
punten

Met deze LEGO set van Monkie Kids Teambus (80038) kunnen kinderen vanaf 9 jaar zich urenlang vermaken met fantasierijk speelplezier! Druk op de knop onder de stoel om Pigsy's dumplingblaster tevoorschijn te toveren en open de achterdeur om Monkie Kids kart te gebruiken. Maar dat is nog lang niet alles! De 2 afneembare containers boven op het voertuig zijn volledig uitgerust met leuke functies, zoals een schieter met veermechanisme, Mei's drakenpaardhovercraft, Pigsy's keuken, arcadespellen, een tafeltennistafel en meer. Dit alles is inclusief 6 LEGO minifiguren en een schattige figuur van Mo de kat, PLUS een blauwe Vuurring en de tuktuk van de Shadow Monkeys!

In de doos vindt u ook eenvoudig te volgen bouwinstructies. Maar dat is niet alles! Bekijk ook de gratis LEGO Bouwinstructies app met digitale weergavefuncties voor nog meer plezier tijdens het bouwen. Deze LEGO Monkie Kid™ set introduceert jonge trendsetters op een moderne manier in de legendarische verhalen uit de roman 'De reis naar het westen'. De sets zijn leuk om te verzamelen en geven kinderen de kans om hun creativiteit te stimuleren.

De LEGO® Monkie Kid™ speelset met voertuigen (80038) biedt kinderen urenlang fantasierijk speelplezier met gedetailleerde LEGO modellen van Monkie Kids Teambus, een kart, hovercraft, tuktuk en meer. De set bevat 6 LEGO minifiguren en Mo de kat – inclusief Monkie Kid, Mei, Pigsy, Sandy, Rumble en Savage met wapens en accessoires, waaronder de blauwe Vuurring. De set zit vol speelse functies, zoals het afneembare dak van de bus en naar buiten draaiend geschut met Pigsy's dumplingblaster. De achterdeur kan ook worden geopend om Monkie Kids kart te gebruiken.

Bovendien heeft deze set 2 afneembare containers. In de container in de vorm van Mo de kat zit een schieter met veermechanisme verborgen, samen met een hangar voor Mei's hovercraft, Pigsy's keuken, arcadespellen, een tafeltennistafel, een uitklapbare basketbalring en nog veel meer. Deze LEGO® Monkie Kid™ set met 1406 onderdelen is een ideaal cadeau voor jonge trendsetters die houden van avonturen vol mythische personages.

De bus van LEGO® stenen is ca. 36 cm hoog, 27 cm lang en 14 cm breed. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies en de LEGO® Bouwinstructies app biedt digitale instructies voor een virtuele weergave. Met de LEGO® Monkie Kid™ verzamelsets wordt de legende van de Monkey King opnieuw verbeeld in een moderne stijl om kinderen te inspireren en hun creativiteit te stimuleren. LEGO® onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat uw kinderen kennismaken met de geweldige wereld van Monkie Kids en geef ze deze prachtige LEGO set als cadeau. Het is een geweldige manier om hun fantasie en creativiteit te stimuleren, en bovendien staat uw kinderen urenlang speelplezier te wachten. Bestel de LEGO set van Monkie Kids Teambus (80038) nu en maak uw kinderen helemaal blij!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (13-07-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80041

Mei's drakenvliegtuig

foto van lego set80006

Motor witte draak en paard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.