Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De hemelse rijken 80039

Stap in de wereld van de Monkey King met LEGO Monkie Kid De hemelse rijken (80039).
Deze set laat kinderen vanaf 10 jaar drie iconische verhalen beleven.
De set bevat een paleis, toegangspoort, tuin en oven.
Met 8 minifiguren en transparante standaards kunnen gevechten worden nagespeeld.
De set stimuleert creativiteit en geduld en is een geweldig cadeau voor legendarische avonturen.
De set is 37 cm hoog, 42 cm breed en 34 cm diep en voldoet aan strikte kwaliteitsnormen.
Bouw mee en wees onderdeel van de magische wereld van de Monkey King!

Waar is LEGO De hemelse rijken 80039 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
2433
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
80039
lego insiders punten icoon
1350
punten

Stap in de wereld van de Monkey King met LEGO® Monkie Kid™ De hemelse rijken (80039) en beleef drie iconische verhalen opnieuw! Deze prachtige set, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar, bestaat uit een adembenemend paleis en een omgeving met een sierlijke toegangspoort, een tuin met een perzikboom en een oven. Duw tegen de poort om de wolken te laten wegtrekken en open het model zodat je gemakkelijk bij de tuin en oven kunt.

Verhalen worden tot leven gebracht met de hulp van een LEGO figuur van de Hemelse Hond, plus 8 minifiguren, waaronder 3 versies van de Monkey King om elk verhaal mee na te spelen. Transparante standaards zijn ook inbegrepen, waardoor je het gevecht in de lucht tussen Krijger Monkey King en Erlang kunt nabootsen. In de doos vind je stapsgewijze instructies, maar check ook zeker de LEGO Bouwinstructies app voor digitale weergavefuncties.

Stap in de legendarische verhalen van LEGO® Monkie Kid™ stijl – met dit gedetailleerde model (80039) kunnen kinderen en gezinnen 3 verhalen over de Monkey King uit de Hemelse Rijken samen naspelen. Bouw kenmerken van het legendarische paleis en de omgeving na, waaronder de toegangspoort, perzikboom en oven. Diverse speelmogelijkheden bieden de mogelijkheid om Krijger Monkey King en Erlang in gevechtshouding op de transparante standaarden te plaatsen, terwijl je tegen de poort duwt om de wolken te laten wegtrekken.

De set bevat 8 LEGO® minifiguren met wapens en accessoires: Monkie Kid, Monkey King, Bewaker Monkey King, Krijger Monkey King, Hemelfee, Taishang Laojun, Nezha en Erlang, plus de Hemelse Hond. Terwijl je de 2433-delige set bouwt, wordt de creativiteit en het geduld van kinderen gestimuleerd en ontwikkeld.

Geef dit educatieve en speelse cadeau voor een verjaardag, de feestdagen, of andere gelegenheid aan jonge trendsetters die houden van legendarische avonturen en mythische personages. Het bouwbare model is ca. 37 cm hoog, 42 cm breed en 34 cm diep en biedt een fantastische manier voor kinderen en volwassenen om samen te komen en een creatieve geest te ontwikkelen.

Geniet van de gedrukte en digitale instructies in de doos, maar kijk ook naar de gratis LEGO® Bouwinstructies app, zodat kinderen tijdens het bouwen virtuele versies van hun model kunnen bekijken. LEGO® Monkie Kid™ verzamelsets zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ouders en grootouders op een leuke en creatieve manier de legendarische verhalen uit de Chinese cultuur aan de volgende generatie kunnen doorgeven.

Bovendien voldoen LEGO® onderdelen al sinds 1958 aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen. LEGO® bouwstenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen en zijn daarom gegarandeerd veilig voor jou en je kinderen.

Dus waar wacht je nog op? Waan jezelf in de magische wereld van de Monkey King en bouw nieuwe legendes met de LEGO® Monkie Kid™ De hemelse rijken (80039) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 169.99 (13-07-2022) € 179.99 (18-09-2022) € 174.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80053

Mei's drakenmecha

foto van lego set80051

Monkie Kids minimecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.