Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids Combi Mech 80040

Maak kennis met de LEGO Monkie Kid 80040 speelset.
Bouw en speel met de verstelbare Monkie Kid Combi Mech en ga samen met Monkie Kid en Ink Demon de strijd aan.
Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar.
Met de LEGO Builder app kun je je eigen model ontwerpen en je bouwvaardigheden volgen.
De set is een leuk cadeau en een creatieve manier om kinderen kennis te laten maken met de Monkey King-verhalen.
De veiligheid is gegarandeerd door wereldwijde veiligheidsnormen.
De set kan gecombineerd worden met Mei's drakenvliegtuig voor extra speelmogelijkheden.
Kortom, een geweldige LEGO speelset voor eindeloos speelplezier en fantasie.

Waar is LEGO Monkie Kids Combi Mech 80040 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
277
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80040
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de Monkie Kid en beleef een legendarisch avontuur vol actie en plezier met de LEGO® Monkie Kid™ (80040) Monkie Kids Combi Mech. Met deze krachtige en volledig verstelbare mecha kun je samen met Monkie Kid en een Ink Demon de strijd aangaan en de wereld redden!

Bouwen en spelen was nog nooit zo leuk met deze gave set, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar. De mecha heeft beweegbare armen, benen en kniegewrichten (nieuw), lanceerders in de beweegbare vingers en kan een staf en zwaard vasthouden. Jouw creatie is volledig aan te passen aan jouw wensen en fantasieën en biedt eindeloos speelplezier!

Met de LEGO Builder app kun je gemakkelijk en intuïtief bouwen en je eigen model ontwerpen of verbeteren. Zoom in en draai jouw creatie in 3D, sla je voortgang op en volg je bouwvaardigheden terwijl je je eigen unieke speelwereld creëert.

Deze LEGO set is het perfecte cadeau voor kinderen die houden van actie, avontuur en mythische personages. Bouw de prachtige mecha en ga samen met Monkie Kid en Ink Demon de strijd aan met het kwaad om de wereld te redden. Daarnaast is deze set een leuke en creatieve manier om kinderen kennis te laten maken met de legendarische verhalen over de Monkey King uit het boek 'De reis naar het westen'.

Met deze LEGO set kun je niet alleen eindeloos spelen, maar ook nog eens leren. Ouders en grootouders kunnen op een leuke en creatieve manier de legendarische verhalen over de Monkey King aan de volgende generatie doorgeven. De veiligheid van deze set is gegarandeerd door de hoge wereldwijde veiligheidsnormen die worden gehanteerd bij het maken van LEGO stenen en onderdelen.

De Monkie Kids Combi Mech is ca. 13 cm hoog en 13 cm breed met gestrekte armen en is te combineren met Mei's drakenvliegtuig (80041, apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden. Kortom, een geweldige LEGO speelset waarmee je je fantasie de vrije loop kunt laten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (18-05-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80024

De legendarische Fruitbloemberg

foto van lego set80011

Red Son’s heltruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.