Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mei's drakenvliegtuig 80041

Maak kennis met Mei's Drakenvliegtuig van LEGO! Dit gedetailleerde vliegtuig met inklapbare vleugels en afneembaar klein vliegtuigje is perfect voor avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar.
Met 2 noppenschieters, 3 minifiguren en interactieve bouwmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier.
Combineer het met de Monkie Kids Combi Mech voor nog meer avontuur.
Bestel vandaag nog en stimuleer de fantasie en creativiteit van kinderen.

Waar is LEGO Mei's drakenvliegtuig 80041 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
246
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80041
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met Mei's Drakenvliegtuig van LEGO! Luchtvaartliefhebbers van 7 jaar en ouder kunnen spannende avonturen beleven met dit fantastische model. Het gedetailleerde vliegtuig heeft inklapbare vleugels en een afneembaar klein vliegtuigje. Hierdoor kan Mei nog dichter bij de Ink Demon en Ink General komen om ze te verslaan. Met 2 noppenschieters, 3 LEGO minifiguren, Mei's zwaard en helm, plus een kanon dat noppen lanceert, is deze set compleet en klaar voor actie!

Combineer het drakenvliegtuig met de Monkie Kids Combi Mech (80040, apart verkrijgbaar) om nog meer speelmogelijkheden te ontdekken. Kinderen kunnen met behulp van de LEGO Builder app hun bouwavontuur naar een hoger niveau tillen. Inzoomen, modellen in 3D draaien en voortgang bijhouden; het kan allemaal met deze interactieve app.

LEGO Monkie Kid™ speelgoed is een coole verrassing waarmee kinderen nog beter kennismaken met de legendarische verhalen uit het boek 'De reis naar het westen'. Het is een moderne manier om de verhalen levend te houden. Deze speelset biedt niet alleen fantasierijk speelplezier, maar is ook nog eens leerzaam bouwspeelgoed. Kinderen krijgen de kans om hun creativiteit te stimuleren en de legende van de Monkey King opnieuw te beleven.

En dat is nog niet alles! Deze set bevat 3 LEGO minifiguren - Mei, Ink Demon en Ink General - die zorgen voor een extra dimensie tijdens het spelen. En met het kanon dat noppen lanceert, wordt elk gevecht nog realistischer. Het vliegtuig van LEGO® stenen is ca. 7 cm hoog, 20 cm lang en 13 cm breed en gemaakt om thuis of onderweg actieverhalen mee na te spelen.

Geef deze LEGO Monkie Kid™ set vol actie cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid aan kinderen die houden van avontuurlijke speelgoedmodellen en mythische personages. Het is ook een leuke set voor volwassen LEGO fans die van spannende en gedetailleerde bouwontwerpen houden.

Veiligheid staat bij LEGO voorop. LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest. Zo zijn ze er zeker van dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Dit zorgt voor een veilige en zorgeloze speeltijd voor kinderen en volwassenen!

Kortom, het Mei's Drakenvliegtuig van LEGO is een fantastisch en gedetailleerd speelgoedmodel waar kinderen en volwassenen urenlang plezier aan zullen beleven en waarbij fantasie en creativiteit gestimuleerd worden. Bestel deze set vandaag nog en begin met bouwen en spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (18-05-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80036

De Lantaarnstad

foto van lego set80006

Motor witte draak en paard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.