Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Yellow Tusk Elephant 80043

De LEGO set 80043 is de Yellow Tusk Elephant uit het LEGO Monkie Kid universum.
Deze set bevat een verstelbare olifant met een troon, beweegbare slurf, schietfuncties en een transformerend mechagedeelte, samen met vijf minifiguren.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt plezier voor het hele gezin.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen de set op een leerzame en speelse manier bouwen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.
Deze set is een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie en biedt uren speelplezier.

Waar is LEGO Yellow Tusk Elephant 80043 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
844
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80043
lego insiders punten icoon
525
punten

Laat je betoveren door de Yellow Tusk Elephant uit het LEGO® Monkie Kid™ universum! In deze set (80043) bouw je het legendarische wezen na, dat voorkomt in seizoen 4 van de TV-serie. Daarnaast zijn Mei power-up, Pigsy, Ink Demon en Ink General ook van de partij, en dat allemaal in LEGO® stijl. Maar dat is nog lang niet alles, want de verstelbare olifant komt ook met een troon, beweegbare slurf, schietfuncties én een transformerend mechagedeelte. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een koets met een kooi bijgevoegd.

Breng verhalen tot leven
De Yellow Tusk Elephant-set is niet zomaar een LEGO® set. Het is een uniek cadeau vol details voor jong en oud. Dankzij de LEGO® Builder app kunnen kinderen op een eenvoudige en intuïtieve manier de Yellow Tusk Elephant bouwen en vervolgens de wereld van LEGO® Monkie Kid™ verder ontdekken. Met de app kunnen ze inzoomen, hun modellen in 3D draaien, hun voortgang bijhouden en sets opslaan terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Zo wordt spelen met LEGO® nog leuker én leerzamer!

Bouw nieuwe legendes
Bouwspeelgoed van LEGO® Monkie Kid™ is geïnspireerd op het klassieke Chinese boek 'De reis naar het westen'. Tijdens het bouwproces kunnen ouders op een speelse manier de legendes van de Monkey King tot leven brengen en delen met hun kinderen. LEGO® Monkie Kid™ combineert de klassieke verhalen met moderne elementen. Op deze manier ontstaan de meest fantastische avonturen en kunnen kinderen hun eigen legendes bouwen.

Dit zijn de voordelen van deze LEGO® set op een rij:
- Bouw je eigen Yellow Tusk Elephant (80043) en ontdek een klassieke Chinese legende in LEGO® Monkie Kid™ stijl;
- Bestaat uit vijf LEGO® minifiguren, Mei power-up, Pigsy, Yellow Tusk Elephant, de Ink Demon en Ink General. Allen met wapens en andere accessoires;
- De Yellow Tusk Elephant heeft een verstelbare troon, beweegbare slurf, diverse schietfuncties en een transformerend mechagedeelte;
- De koets met een kooi maakt het plaatje compleet;
- Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die geïnteresseerd zijn in legendarische avonturen en mythische personages;
- Het bouwbare model is ca. 18 cm hoog, 29 cm lang en 17 cm breed. Het biedt plezier voor het hele gezin;
- Dankzij de LEGO® Builder app is het bouwen van deze set intuïtief en leerzaam. Zo ontwikkelen kinderen nieuwe vaardigheden op een speelse manier;
- LEGO® Monkie Kid™ verzamelsets zijn ontworpen zodat ouders en grootouders op een leuke en creatieve manier de legendarische verhalen uit de Chinese cultuur aan de volgende generatie doorgeven;
- Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen;
- LEGO® bouwstenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, deze Yellow Tusk Elephant-set van LEGO® Monkie Kid™ is een geweldige toevoeging aan je LEGO® collectie. Of je nu een fan bent van de TV-serie of gewoon houdt van legendarische verhalen en mythische personages, deze set biedt gegarandeerd uren speelplezier. Bouw de Yellow Tusk Elephant en ontdek samen met Mei, Pigsy, Ink Demon en Ink General nieuwe legendes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.99 (18-05-2023) € 69.99 (18-05-2023) € 69.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80044

Monkie Kids Schuilplaats

foto van lego set30562

Monkie Kids onderwaterreis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.