Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids Schuilplaats 80044

Met de LEGO set 80044, LEGO Monkie Kid Monkie Kids Schuilplaats, kunnen kinderen vanaf 9 jaar genieten van een fantastische speelervaring.
De set bevat 9 modules die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt, en biedt vele leuke spelopties.
Met 6 minifiguren, waaronder nieuwe versies van Monkie Kid en Mei, kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten gaan.
De set kan worden gecombineerd met andere LEGO Monkie Kid sets voor nog meer plezier.
Bestel vandaag nog en ontdek de kracht van LEGO!

Waar is LEGO Monkie Kids Schuilplaats 80044 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1582
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80044
lego insiders punten icoon
750
punten

Op zoek naar een ongelofelijke speelervaring voor jouw kinderen vanaf 9 jaar? Met LEGO® Monkie Kid™ Monkie Kids Schuilplaats (80044) wordt hun fantasie tot leven gebracht! Deze set bevat 9 modules die keer op keer gerangschikt kunnen worden, en biedt veel leuke spelopties, zoals een multilanceerder, een afneembaar dak dat een verborgen schieter onthult en nog veel meer.

De set bevat 6 minifiguren, waaronder nieuwe versies van Monkie Kid en Mei die pas in januari 2023 uitkomen, originele versies van Pigsy en Sandy, Lee de Panda marktkramer en The Golden-Winged Eagle, plus een LEGO figuur van Mo de kat. Kinderen worden meegenomen in een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en modellen in 3D draaien, de voortgang bijhouden en sets opslaan tijdens het bouwen.

De LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is geïnspireerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen', waarmee ouders de legende van de Monkey King op een modern en speels kunnen delen.

Deze LEGO set biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar heeft ook fantastische speleigenschappen. Het bouwbare model biedt veel verschillende mogelijkheden met behulp van de verschillende modules, zoals Monkie Kids Schuilplaats, Pigsy's restaurant, een tempel, een winkel en Mei's smederij.

Geef jouw kind een geweldig kado met deze 1582-delige LEGO® Monkie Kid™ set. Het is het perfecte kado voor jonge trendsetters die houden van spannende avonturen vol legendarische personages. Het bouwbare model is ongeveer 27 cm hoog, 47 cm breed en 20 cm diep en moedigt kinderen aan om steeds opnieuw te bouwen en te spelen.

Daarnaast kan deze LEGO® Monkie Kid™ set gecombineerd worden met de Lantaarnstad (80036, apart verkrijgbaar) om het modulaire plezier en de fantasierijke avonturen van kinderen nog groter te maken.

Als sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen. Alle LEGO® bouwstenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Zet jouw kinderen op weg naar hun eigen avontuur met deze LEGO® Monkie Kid™ Monkie Kids Schuilplaats (80044). Laat hun verbeeldingskracht de vrije loop en beleef samen de nieuwste avonturen geïnspireerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen'. Bestel jouw set vandaag nog en ontdek wat de kracht van LEGO® kan doen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (18-05-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 99.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set80011

Red Son’s heltruck

foto van lego set80015

Monkie Kid's wolkenwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.