Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids wolkenluchtschip 80046

Bouw je eigen avontuur met de LEGO Monkie Kid: Monkie Kids wolkenluchtschip (80046)! Deze speelgoedset bevat een bouwbaar luchtschip met afneembare cockpit, verstelbare vleugels en opbergruimte. Ook inbegrepen zijn een afneembaar vliegtuigje, minimodellen en 4 minifiguren. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker. Deze set is geïnspireerd op het boek 'De reis naar het westen' en kan gecombineerd worden met andere Monkie Kid sets. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Monkie Kids wolkenluchtschip 80046 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
540
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80046
lego insiders punten icoon
360
punten

LEGO Monkie Kid: Monkie Kids wolkenluchtschip (80046) - Bouw je eigen avontuur!

Maak je klaar om indruk te maken op kinderen van 7 jaar en ouder met de nieuwste LEGO set: LEGO Monkie Kid: Monkie Kids wolkenluchtschip (80046)! Dit bouwbare luchtschip is niet zomaar een speelgoedset, het is een hele ervaring op zich. Met een afneembare cockpit, schieter, verstelbare vleugels, opbergruimte en een werkende lier, biedt deze set urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Maar dat is nog niet alles, want de set bevat ook een afneembaar vliegtuigje met 2 schieters, 2 minimodellen (een kruisboog voor de schurk en een kleine bergvijver met het voorouderlijke wapen) en 4 minifiguren: Monkie Kid, Sandy power-up, Ink Demon en de Golden-Winged Eagle. Maar dat is nog niet alles! Ook Mo de kat is van de partij om spannende avonturen in de lucht te beleven.

Bovendien kunnen kinderen met de LEGO Builder app een intuïtief bouwavontuur beleven. Met deze app kunnen ze inzoomen en modellen draaien in 3D, hun voortgang bijhouden en sets opslaan tijdens het bouwen. Zo wordt het bouwen van dit geweldige luchtschip nog leuker en interactiever!

Maar waar komt de inspiratie voor deze LEGO set vandaan? Het LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is geïnspireerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen'. Zo kunnen ouders op een moderne en speelse manier de legende van de Monkey King delen met hun kinderen. Deze set bevat dan ook het voorouderlijke wapen van Sandy en de kruisboog van Ink Demon, waarmee kinderen nieuwe legendes kunnen creëren.

Met dit gedetailleerde model van LEGO Monkie Kid: Monkie Kids wolkenluchtschip kunnen kinderen van 7 jaar en ouder samen met hun gezin een leuke heteluchtballon bouwen om mee te spelen. Het bouwbare luchtschip is ongeveer 18 cm hoog, 20 cm breed en 28 cm diep, en moedigt kinderen aan om steeds opnieuw te bouwen en te spelen. En het beste van alles? Deze set kan worden gecombineerd met andere Monkie Kid sets (zoals 80047, 80048 en 80049) om de fantasierijke avonturen van kinderen nog groter te maken!

LEGO staat bekend om zijn topkwaliteit en deze set is geen uitzondering. Sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen. Bovendien worden alle LEGO bouwstenen en onderdelen uitvoerig getest op veiligheid, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het spelen.

Dus waar wacht je nog op? Geef deze LEGO Monkie Kid: Monkie Kids wolkenluchtschip set als een leuk en speciaal cadeau aan kinderen met een passie voor legendarische verhalen vol sterke personages. Laat hun verbeelding de vrije loop en beleef samen de meest spannende avonturen in de lucht!

Let op: Voor een optimale speel- en bouwervaring is het aanbevolen om minimaal 600 woorden te bruiken om de SEO te optimaliseren.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80013

Monkie Kid’s geheime hoofdkwartier

foto van lego set80037

Draak van het Oosten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.