Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mei's drakenbewaker 80047

De LEGO set 80047, Mei's drakenbewaker, biedt urenlang actie en avontuur. Met een verstelbare draak, 4 minifiguren en diverse accessoires, kunnen kinderen spannende confrontaties en epische avonturen beleven. De set is ook compatibel met andere Monkie Kid sets en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Bestel nu en duik in de wereld van LEGO Monkie Kid!

Waar is LEGO Mei's drakenbewaker 80047 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
605
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80047
lego insiders punten icoon
397
punten

Stap in de wereld van actie, avontuur en draken met de LEGO® Monkie Kid™ Mei's drakenbewaker (80047) speelset! Deze set biedt kinderen vanaf 9 jaar urenlang speelplezier boordevol actie en heeft alles wat je nodig hebt om een legendarisch avontuur te beleven.

Met deze gedetailleerde LEGO set kunnen kinderen volop actie beleven met 4 minifiguren – Mei en Mr. Tang in power-uppakken, de Yellow Tusk Elephant en Ink General. Maar het hoogtepunt van deze set is natuurlijk de verstelbare draak! Deze indrukwekkende draak kan in allerlei standen worden gezet en heeft zelfs 2 noppenschieters op zijn vleugels. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook een zadel en een beweegbare staart. Met deze draak ben je klaar voor spannende confrontaties en epische avonturen!

Om het nog leuker te maken, bevat deze set ook het zwaard van Mei, het voorouderlijke wapen van Mr. Tang en een noppenschieter met 'inkt' voor de Ink General. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je vijanden te verslaan en de dag te redden!

Maar dat is nog niet alles. Deze set wordt geleverd met de LEGO Builder app, die kinderen begeleidt op een intuïtief bouwavontuur. Met de app kunnen ze inzoomen en de modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang volgen. Zo kunnen ze hun bouwvaardigheden verbeteren en hun creativiteit de vrije loop laten!

Daarnaast zijn LEGO Monkie Kid speelsets ook nog eens een geweldig cadeau. Met deze sets kunnen kinderen op een vernieuwende en creatieve manier kennismaken met de legendarische verhalen uit het boek 'De reis naar het westen'. Het is de perfecte combinatie van leerzaam en leuk!

Maar dat is nog niet alles. Deze set is ook compatibel met andere Monkie Kid sets, zoals 80046, 80048 en 80049. Hierdoor kunnen kinderen hun LEGO avonturen eindeloos uitbreiden en nog meer fantasierijke avonturen beleven.

En als kers op de taart voldoen alle LEGO onderdelen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop, daarom worden alle stenen en onderdelen op vrijwel alle mogelijke manieren getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO Monkie Kid Mei's drakenbewaker (80047) speelset beleef je urenlang speelplezier boordevol actie en avontuur. Bouw je eigen draak en verdedig de wereld tegen het kwaad. Ben jij klaar voor dit epische avontuur? Bestel nu deze geweldige speelset en duik in de wereld van LEGO Monkie Kid!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80041

Mei's drakenvliegtuig

foto van lego set80016

De brandende gieterij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.