Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De machtige Azure Lion 80048

De LEGO Monkie Kid De machtige Azure Lion (80048) bouwset is een stoere bouwset voor avonturiers vanaf 9 jaar. Met een beweegbare mechafiguur, minifiguren en accessoires kun je eindeloos spelen en bouwen. Geïnspireerd op de Monkey King legende en seizoen 4 van de LEGO Monkie Kid tv-serie. Combineer met andere sets voor nog meer speelplezier. Perfect als cadeau voor LEGO fans van 9 jaar en ouder.

Waar is LEGO De machtige Azure Lion 80048 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
789
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80048
lego insiders punten icoon
562
punten

Ben jij een stoere avonturier vanaf 9 jaar? Dan is de LEGO Monkie Kid De machtige Azure Lion (80048) bouwset echt iets voor jou! Deze set is gebaseerd op de Chinese legende en seizoen 4 van de LEGO Monkie Kid tv-serie. Het bevat een coole beweegbare mechafiguur, een zwaard, een boekrol met een 6-schots noppenschieter en maar liefst 5 minifiguren: Monkie Kid, Monkey King, Pigsy power-up, Azure Lion en een Ink Demon. Daarnaast zitten er ook nog accessoires zoals de gouden staf, de voorouderlijke hark en het zwaard/de pen van Azure Lion bij.

Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen een actiefiguur hebt, maar ook een mecha! Je kunt dus zelf bepalen of je als Monkie Kid de held uithangt, of dat je met de mecha de schurken te lijf gaat. Hoe cool is dat? En het beste is nog wel dat je met de LEGO Builder app kunt spelen en bouwen. Zo kun je inzoomen, je modellen in 3D draaien en je voortgang bijhouden. Je ontwikkelt niet alleen nieuwe bouwvaardigheden, maar kunt ook superleuke 3D-modellen maken en opslaan.

Maar dat is nog niet alles! LEGO Monkie Kid speelgoed is geïnspireerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen'. Dit betekent dat je niet alleen lekker kunt bouwen en spelen, maar ook een moderne versie van de legende van de Monkey King kunt ontdekken. Samen met je ouders kun je op een speelse manier de verhalen en avonturen van de Monkey King beleven.

Met de LEGO Monkie Kid De machtige Azure Lion (80048) bouwset kun je echt legendarische verhalen naspelen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt, van gedetailleerde LEGO minifiguren tot een verstelbare mecha met beweegbare armen, benen en kaken. De mecha heeft zelfs een groot zwaard en een boekrol die ook dienst doet als noppenschieter. Daarnaast zijn er bekende personages uit seizoen 4 van de LEGO Monkie Kid tv-serie, zodat je eindeloos kunt rollenspelen en verschillende legendes kunt ontdekken.

Deze LEGO Monkie Kid bouwset is perfect als cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Dus als je binnenkort jarig bent of het zijn de feestdagen, dan is deze set echt iets voor jou. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef fantastische avonturen met Monkie Kid en zijn vrienden. De bouwbare mecha-figuur is ongeveer 26 cm hoog en zal zeker indruk maken op enthousiaste fans.

Maak je geen zorgen als je nog nooit met LEGO hebt gebouwd. De LEGO Builder app begeleidt je stap voor stap tijdens het bouwproces. Zo kun je er zeker van zijn dat je niets mist en dat je bouwwerk perfect in elkaar zit. En natuurlijk kun je met de app ook je voortgang bijhouden en je sets opslaan. Zo kun je altijd verder gaan waar je gebleven bent.

En als je nog meer speelplezier wilt, kun je de LEGO Monkie Kid De machtige Azure Lion (80048) bouwset combineren met andere Monkie Kid sets, zoals 80046, 80047 en 80049. Zo maak je jouw collectie nog groter en kun je de avonturen van Monkie Kid en zijn vrienden eindeloos uitbreiden.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest en voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. Dus je kunt zonder zorgen genieten van het bouwen en spelen met deze LEGO Monkie Kid bouwset.

Wacht niet langer en duik in de wereld van de Monkey King met de LEGO Monkie Kid De machtige Azure Lion (80048) bouwset. Bouw, speel en ontdek de legende met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80019

Red Son's helvliegtuig

foto van lego set80044

Monkie Kids Schuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.