Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Draak van het Oosten paleis 80049

Maak kennis met het LEGO Monkie Kid Draak van het Oosten paleis bouwset. Dit adembenemende model zit vol met gedetailleerde kamers en spannende functies, en bevat 8 minifiguren. Met 2364 onderdelen en de LEGO Builder app is dit een must-have voor elke LEGO liefhebber. Combineer deze set met andere Monkie Kid sets voor nog meer speelplezier. Bestel vandaag nog en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van LEGO!

Waar is LEGO Draak van het Oosten paleis 80049 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
2364
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80049
lego insiders punten icoon
1425
punten

Maak kennis met het LEGO® Monkie Kid™ Draak van het Oosten paleis (80049) bouwset! Dit adembenemende model zal kinderen en volwassenen van 10 jaar en ouder inspireren om te spelen en te creëren. Stap in een betoverende wereld vol avontuur en ondek de legende van Monkey King in een onderwaterwereld. Het paleis zit vol met gedetailleerde kamers en spannende functies, waaronder een draaibare draak en de gouden staf van Monkey King.

Bouw je eigen paleis
De set bevat niet één, niet twee, maar wel 8 minifiguren! Duik in het avontuur samen met Monkie Kid in duikuitrusting, de machtige Monkey King, de legendarische Draak van het Oosten, Schildpadminister, 2 dappere Garnaalsoldaten en 2 sterke Krabgeneraals. Maar dat is niet alles! Geniet van het bouwproces met de LEGO Builder app en laat je onderdompelen in een wereld vol creativiteit en plezier. Zoom in, draai je modellen in 3D en volg je voortgang terwijl je bouwt. Je kunt zelfs je sets opslaan en later weer verder gaan met bouwen!

Creëer nieuwe verhalen
LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is gebaseerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen'. Samen met je ouders kun je op een moderne en speelse manier de legende van Monkey King ontdekken en nieuwe verhalen creëren. Met deze zeer gedetailleerde LEGO set kun je samen met je vrienden en familie een fantasiewereld tot leven brengen en legendarische avonturen beleven.

Ontdek de magie van Monkey King
De LEGO Monkie Kid Draak van het Oosten paleis (80049) set is een must-have voor elke LEGO liefhebber. Met 2364 onderdelen is dit een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar die dol zijn op spannende avonturen en legendarische personages. Het volledig geopende paleis is ongeveer 37 cm hoog, 47 cm breed en 25 cm diep en biedt urenlang speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en verander de opstelling van het paleis telkens weer voor nieuwe avonturen!

Een bouwavontuur als nooit tevoren
Met de LEGO Builder app wordt het bouwen van deze set een unieke ervaring. Laat je kind zich onderdompelen in een intuïtieve bouwavontuur met speciale functies zoals inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden. Dit geeft een geheel nieuwe dimensie aan het bouwen en stimuleert de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen.

Maak je LEGO collectie compleet
Combineer deze LEGO Monkie Kid set met andere Monkie Kid sets (80046, 80047 en 80048, apart verkrijgbaar) om het speelplezier nog groter te maken! Bouw een complete wereld vol avontuur en laat je fantasie de vrije loop. Met LEGO kun je elke dag een nieuw avontuur beleven!

Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid
Bij LEGO staat kwaliteit altijd voorop. Sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen. Daarnaast worden alle LEGO bouwstenen en onderdelen uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO kun je in alle veiligheid en met een gerust hart spelen en bouwen.

Dompel jezelf onder in de magische wereld van LEGO Monkie Kid en ontdek de fantastische avonturen die je kunt beleven met het Draak van het Oosten paleis (80049) bouwset. Bestel vandaag nog en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80044

Monkie Kids Schuilplaats

foto van lego set80015

Monkie Kid's wolkenwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.