Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve voertuigen 80050

Geef kinderen vanaf 6 jaar LEGO Monkie Kid Creatieve voertuigen (set 80050) cadeau. In deze set kunnen ze 3 verschillende voertuigen bouwen, maar ook zelf nieuwe voertuigen bedenken. Perfect voor avontuurlijke verhalen! Breid de LEGO wereld verder uit met andere sets uit de reeks. Ook geschikt voor volwassenen die willen bouwen en spelen.

Waar is LEGO Creatieve voertuigen 80050 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
390
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80050
lego insiders punten icoon
227
punten

Wil je een bijzonder cadeau geven aan kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op voertuigen? Dan is de LEGO® Monkie Kid™ Creatieve voertuigen (80050) set echt iets voor jou! Met deze set kunnen ze maar liefst 3 verschillende speelgoedvoertuigen bouwen: een stoere boot met 2 noppenschieters, een supersnel vliegtuig en een coole auto. Maar dat is nog niet alles! De modellen kunnen namelijk ook worden omgebouwd tot een gigantisch ruimteschip of elk ander spectaculair voertuig dat kinderen maar kunnen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Deze geweldige set is speciaal uitgebracht ter ere van de 5e verjaardag van LEGO Monkie Kid en is een perfecte aanvulling op andere sets uit de reeks, zoals 80040, 80051, 80053 en 80054 (apart verkrijgbaar). Zo kunnen kinderen hun LEGO wereld steeds verder uitbreiden met nieuwe avonturen en uitdagingen. Met de afzonderlijke bouwinstructies voor elk model kunnen ze de voertuigen helemaal zelfstandig of samen met vriendjes en vriendinnetjes bouwen. Het is dan ook een fantastische cadeautip voor kinderen, zowel jongens als meisjes, die houden van verhalen vol avontuur, vriendschap en vooral veel plezier!



Wist je dat het LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is gebaseerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen'? Met deze set kunnen ouders op een speelse manier de legende van de Monkey King met hun kinderen delen. Het is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk om samen te bouwen en spelenderwijs meer te leren over deze bijzondere legende.



De LEGO Monkie Kid Creatieve voertuigen set is niet zomaar een bouwpakket. Het is een complete ervaring waarbij kinderen hun eigen avonturen kunnen bedenken en tot leven kunnen laten komen. De stoere boot met 2 noppenschieters is perfect voor spannende zeeroversavonturen. Laat je kind zijn innerlijke piraat naar boven halen en nieuwe werelden ontdekken op de grote oceanen. Het vliegtuig is supersnel en kan overal naartoe vliegen. Misschien gaan ze wel op zoek naar nieuwe planeten en bewoners in het verre heelal! De auto is perfect voor stoere straatraces en spectaculaire achtervolgingen. Welke spannende verhalen zullen er allemaal bedacht worden?



Wat deze set zo uniek maakt, is dat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en de voertuigen kunnen ombouwen tot iets totaal anders. De boot kan bijvoorbeeld transformeren tot een gi-ga-gevaarlijk ruimteschip dat de grenzen van het heelal gaat verkennen. Of wat dacht je van een supersnelle racewagen die de concurrentie verplettert? Hoe meer kinderen hun fantasie gebruiken, hoe meer plezier ze zullen beleven aan deze set!



Natuurlijk kunnen kinderen niet alleen bouwen en spelen met deze LEGO Monkie Kid set. Ze kunnen ook hun eigen verhalen bedenken en de speelgoedvoertuigen laten avonturieren in hun LEGO wereld. Wordt Monkie Kid de held van de dag en redt hij de inwoners van de stad van superschurken? Of ontdekt de Monkey King een verborgen schat op een mysterieus eiland? Met deze set is alles mogelijk!



En wil je nog meer avontuur toevoegen aan de LEGO Monkie Kid Creatieve voertuigen set? Vergeet dan niet om ook de andere sets uit de reeks te bekijken. Hiermee kunnen kinderen hun verzameling uitbreiden en nog meer plezier beleven aan het bouwen en spelen met LEGO Monkie Kid. Laat hun LEGO wereld groeien en ontdek samen nieuwe verhalen vol actie en spanning!



Deze LEGO set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog altijd jong van geest zijn. Het is namelijk heerlijk ontspannend om even terug te gaan naar je jeugd en jezelf te verliezen in het bouwen en spelen met LEGO. Herbeleef de magie van het creëren en laat je fantasie de vrije loop. Bovendien is deze set ook een geweldig cadeau-idee voor LEGO-liefhebbers, verzamelaars en bouwers van alle leeftijden. Waar wacht je nog op? Haal snel deze fantastische LEGO Monkie Kid Creatieve voertuigen set in huis en start jouw bouwavontuur!

Laatste update: 2024-01-11 22:23:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80026

Pigsy's Noedeltank

foto van lego set80040

Monkie Kids Combi Mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.