Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kids minimecha 80051

Ga op avontuur met de LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minimecha (80051) bouwset! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat een beweegbaar actiefiguur, vlaggen en een bouwbare wolkenstandaard. Met de LEGO Builder app kunnen jullie nog meer plezier beleven aan het bouwen en de set kan gecombineerd worden met andere LEGO Monkie Kid sets. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef spannende avonturen met Monkie Kid!

Waar is LEGO Monkie Kids minimecha 80051 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
556
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80051
lego insiders punten icoon
357
punten

Ben jij klaar om avontuur te beleven met de LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minimecha (80051) bouwset? Deze te gekke set is speciaal ontworpen voor kinderen, jongens, meisjes én mechafans vanaf 8 jaar. Met deze bouwset kunnen jullie je eigen actiefiguur creëren met beweegbare armen, benen en staart. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het figuur ook nog vlaggen en een hoofd dat naar achteren kan worden gekanteld voor toegang tot de cockpit. Hoe cool is dat?

Maar daar houdt het niet op! Deze set bevat ook een gouden staf, een minifiguur van Monkie Kid én een bouwbare wolkenstandaard om het model op neer te zetten. Zo kunnen jullie je eigen speelwereld creëren en de spannendste avonturen beleven met Monkie Kid en zijn trouwe metgezel.

Wat deze bouwset extra bijzonder maakt, is de LEGO Builder app. Met deze app kunnen jullie nog meer plezier beleven aan het bouwen van jullie eigen minimecha. Jullie kunnen inzoomen en het model draaien in 3D, jullie voortgang bijhouden en zelfs jullie bouwwerken opslaan. Zo kunnen jullie altijd weer verder gaan waar jullie gebleven zijn. En het beste is nog wel dat deze set gecombineerd kan worden met andere LEGO Monkie Kid sets (80050, 80053 en 80054), waardoor jullie het speelplezier kunnen uitbreiden en samen de 5e verjaardag van LEGO Monkie Kid kunnen vieren.

Maar waarom zijn LEGO Monkie Kid sets eigenlijk zo bijzonder? Deze sets zijn geïnspireerd op het klassieke boek 'De reis naar het westen', en laten ouders een moderne versie van de legende van de Monkey King op een speelse manier met hun kinderen delen. Zo komen jullie niet alleen in aanraking met LEGO, maar ook met een verhaal dat al eeuwenlang mensen fascineert. Het is een perfecte manier om jullie fantasie de vrije loop te laten en jezelf onder te dompelen in een wereld vol avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minimecha (80051) bouwset in huis en laat je creativiteit de vrije loop. Bouw, speel en beleef de spannendste avonturen met Monkie Kid en zijn minimecha. Deze set is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die graag hun innerlijke kind naar boven halen. Dus nodig je vrienden en familie uit en maak er samen een onvergetelijk bouwavontuur van.

Let op: dit is slechts één van de vele LEGO Monkie Kid sets die verkrijgbaar zijn. Dus als je een echte fan bent, kun je je collectie blijven uitbreiden en steeds weer nieuwe bouwuitdagingen aangaan. Zo blijft het speelplezier eindeloos!

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw LEGO Monkie Kid: Monkie Kids minimecha (80051) bouwset en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2024-01-11 22:11:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80022

Arachnide basis van de spinnenkoningin

foto van lego set80041

Mei's drakenvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.