Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mei's drakenmecha 80053

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Monkie Kid Mei's drakenmecha bouwset. Deze set bevat verstelbare mecha, minifiguren en accessoires om spannende avonturen te beleven. Combineer deze set met andere LEGO Monkie Kid sets en ontdek de Monkey King legende. Ga de uitdaging aan en creëer je eigen Monkie Kid wereld vol speelplezier en avontuur.

Waar is LEGO Mei's drakenmecha 80053 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
990
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80053
lego insiders punten icoon
650
punten

Laat je fantasie de vrije loop en duik in een wereld vol actie en avontuur met de LEGO® Monkie Kid™ Mei's drakenmecha (80053) bouwset! Deze te gekke set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder en zit boordevol spannende details.

Stap in de wereld van de Monkie Kid en ontdek de kracht van Mei's drakenmecha. Deze verstelbare mecha is uitgerust met beweegbare armen en benen, waardoor je eindeloos kunt variëren met allerlei coole poses. Neem het op tegen het kwaad en bescherm de stad tegen dreigende gevaren!

De set bevat niet alleen de indrukwekkende drakenmecha, maar ook minifiguren van Mei en Monkie Kid. Samen gaan ze de strijd aan tegen het kwaad en zorgen ze voor de veiligheid van de stad. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook 3 servicerobots die Mei en Monkie Kid kunnen helpen bij hun missie.

Om het speelplezier nog verder te vergroten, bevat de set een bouwbare wolkenmotor, een servicestation, raketboosters en een arsenaal aan wapens. Met het drakenzwaard, de 2 schoudernoppenschieters en de gouden staf kunnen Mei en Monkie Kid zichzelf verdedigen tegen hun vijanden.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden kinderen uitgedaagd om te bouwen met behulp van de LEGO Builder app. Deze app maakt het bouwproces eenvoudig en intuïtief. Kinderen kunnen inzoomen en de modellen draaien in 3D, hun voortgang bijhouden en hun creaties opslaan. Zo kunnen ze hun bouwwerk altijd weer tevoorschijn halen en er opnieuw mee spelen.

Maar de avonturen houden hier niet op! De LEGO Monkie Kid bouwsets zijn ontworpen om met elkaar te kunnen worden gecombineerd. Dat betekent dat je deze set (80053) kunt combineren met de andere sets uit de reeks (80050, 80051 en 80054, elk apart verkrijgbaar) om de 5e verjaardag van LEGO Monkie Kid te vieren en het speelplezier nóg verder uit te breiden!

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in het klassieke boek 'De reis naar het westen'? Deze LEGO Monkie Kid bouwset is geïnspireerd op dit geliefde verhaal en biedt kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met de avonturen van de Monkey King. Ouders kunnen samen met hun kinderen een moderne versie van deze legende beleven en zo een bijzondere band creëren.

Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en bouw je eigen LEGO Monkie Kid wereld! Verzamel de sets, combineer ze en laat je fantasie de vrije loop. Beleef urenlang speelplezier en verleg je grenzen in de spannende wereld van de Monkie Kid! Hou je vast, want het avontuur begint hier!

Laatste update: 2024-01-11 21:54:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80007

IJzeren stier tank

foto van lego set80010

Demon Bull King

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.