Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 5 jaar Megapolis 80054

De LEGO set 80054 is een geweldige stadsbouwset genaamd "5 jaar Megapolis". Met 2330 onderdelen biedt het eindeloos bouwplezier, waaronder een reuzenrad en een werkende lift. De set is ook te combineren met andere sets en bevat de LEGO Builder app voor extra plezier. Het is perfect als cadeau voor bouwfanaten en kinderen kunnen hun bouwvaardigheden en creativiteit ontwikkelen. Duik in de wereld van LEGO Monkie Kid en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO 5 jaar Megapolis 80054 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
2330
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80054
lego insiders punten icoon
1235
punten

Stap in de bruisende wereld van LEGO® Monkie Kid™ en laat je fantasie de vrije loop met de geweldige nieuwe set: 5 jaar Megapolis (80054)! Deze spannende stadsbouwset barst van de mogelijkheden en is speciaal ontworpen voor stoere jongens en meiden vanaf 10 jaar.



Met maar liefst 2330 onderdelen biedt deze set eindeloos bouwplezier. Bouw je eigen reuzenrad en laat je minifiguren een duizelingwekkend avontuur beleven. Of speel met de coole werkende lift en creëer unieke scènes in je eigen Megapolis. Met zoveel accessoires en details is geen dag hetzelfde!



Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker. Download de app op je telefoon of tablet en ontdek een wereld vol 3D-plezier. Zoom in en draai de modellen om ze vanuit alle hoeken te bekijken. Sla je creaties op en houd je voortgang bij. En als je echt wilt uitpakken, kun je de sets 80036 en 80044 combineren om één gigantisch bouwwerk te maken. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef urenlang speelplezier!



Dit is het perfecte cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op grote bouwsets en oneindig aanpasbaar speelgoed. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de wereld van LEGO Monkie Kid. Een wereld waarin niets onmogelijk is!



LEGO Monkie Kid is gebaseerd op het bekende boek 'De reis naar het westen' en biedt een moderne twist aan de legende van de Monkey King. Deze set geeft ouders de mogelijkheid om op een speelse manier de avonturen van de Monkey King te delen met hun kinderen. Samen kunnen ze de spannendste verhalen verzinnen en naspelen, waardoor de band tussen ouder en kind alleen maar sterker wordt.



Maar LEGO Monkie Kid is meer dan alleen speelgoed. Het is een hele ervaring! Met deze set kunnen kinderen niet alleen hun bouwvaardigheden verbeteren, maar ook hun creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen. Bouwen met LEGO stimuleert de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht. Daarnaast draagt het spelenderwijs bij aan de cognitieve ontwikkeling en het vermogen om samen te werken. Een echte win-win!



Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, met 5 jaar Megapolis (80054) wordt bouwen een feest. Deze set is ontworpen om jongeren én volwassenen te betoveren met zijn unieke charme en eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen wereld vol avontuur.



Wacht niet langer en duik in de wondere wereld van LEGO Monkie Kid. Haal 5 jaar Megapolis (80054) vandaag nog in huis en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Maar wees gewaarschuwd: bouwen met LEGO is verslavend! Eenmaal begonnen, wil je nooit meer stoppen. Dus bereid je voor op urenlang speelplezier en ontdek de creatieve kracht van LEGO Monkie Kid.

Laatste update: 2024-01-11 22:26:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40472

Monkie Kid's RC race

foto van lego set80043

Yellow Tusk Elephant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.