Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monkie Kid's Team Power Truck 80055

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Monkie Kid's Team Power Truck (80055)! Bouw je eigen actievoertuig met verwijderbare laadbak, vliegtuig en graafmachine. Inclusief minifiguren van Monkie Kid, Mei, Sandy, Pigsy en de 100-Eyed Demon. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en combineerbaar met andere sets voor nog meer speelplezier. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen op een intuïtieve manier bouwen en hun voortgang bijhouden in 3D.

Waar is LEGO Monkie Kid's Team Power Truck 80055 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
712
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80055
lego insiders punten icoon
520
punten

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO Monkie Kid's Team Power Truck (80055) set! Deze stoere truck is perfect voor avontuurlijke helden en fans van de 5e seizoen van de tv-serie. Bouw je eigen actievoertuig met een verwijderbare laadbak, een vliegtuig op een draaischijf, een graafmachine, en minifiguren van Monkie Kid, Mei, Sandy, Pigsy en de 100-Eyed Demon. En natuurlijk mag Baby Mo de kat niet ontbreken!

Met deze set kun je eindeloos spelen. De laadbak van de truck verandert in een voedselkraampje met een neerklapbare grill en een open raampje. Daarnaast is er een kleine rots gebouwd met de groene Color Stone, waarmee je je eigen verhalen kunt bedenken en tot leven kunt brengen.

De LEGO Monkie Kid's Team Power Truck is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar en kan worden gecombineerd met andere sets uit de serie voor nog meer speelplezier. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen op een intuïtieve manier bouwen en hun voortgang bijhouden in 3D.

Deze leuke en verzamelbare LEGO Monkie Kid bouwsets zijn geïnspireerd op de klassieke roman 'Journey to the West' en bieden volwassenen een moderne en speelse manier om het Monkey King-verhaal met kinderen te delen. Haal deze set vandaag nog in huis en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO Monkie Kid's Team Power Truck!

Laatste update: 2024-05-10 15:48:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.