Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nine-Headed Beast 80056

Ga op een magisch avontuur met de LEGO Monkie Kid set 80056. Beleef spannende momenten met de Nine-Headed Beast en de bijbehorende figuren. Met de LEGO Builder app en de mogelijkheid om sets te combineren, is er eindeloos speelplezier en creativiteit mogelijk. Ontdek de Monkey King legende op een moderne en speelse manier.

Waar is LEGO Nine-Headed Beast 80056 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
757
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80056
lego insiders punten icoon
650
punten

Magische avonturen wachten op jongeren en volwassenen vanaf 9 jaar oud in deze Nine-Headed Beast LEGO® Monkie Kid™ fantasie geschenk speelset (setnummer 80056). Stap in de wereld van de mythische wezens met een vogelmonster actiefiguur met maar liefst 9 koppen, bewegende vleugels, poten, nekken en staart, en een openende bek op de hoofdkop. Deze creatieve speelset bevat ook een kleine tempel en mini-mech builds, samen met 2 Color Stones en de figuren Nine-Headed Demon, Monkey King, Mei, Mr. Tang en Monkie Kid. De mini-mech beschikt over een jetpack, schieter en grijpfuncties voor extra actie en avontuur.

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen genieten van een eenvoudig, intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen modellen in 3D bekijken, inzoomen en roteren, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Deze leuke LEGO set kan worden gecombineerd met andere sets uit de reeks (elk apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier en creativiteit.

Geïnspireerd door de klassieke reis naar het Westen roman, zijn de verzamelbare LEGO Monkie Kid speelgoed een manier voor volwassenen om het Monkey King verhaal te delen en een band te creëren met kinderen op een moderne, speelse manier. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek samen de magie van de Monkey King legende met deze betoverende LEGO set 80056!

Laatste update: 2024-05-10 16:00:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.