Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nezha's Ring of Fire Mech 80057

Stap in de wereld van Nezha’s Ring of Fire Mech met deze te gekke LEGO Monkie Kid speelset (80057)! Met een bewegende mech actiefiguur, 6 vuur energie schieters, kinderdrone, 6 minifiguren en gevechtswapens, biedt deze set eindeloos speelplezier. Bouw, speel en beleef avonturen met deze creatieve speelgoedset!

Waar is LEGO Nezha's Ring of Fire Mech 80057 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1163
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80057
lego insiders punten icoon
910
punten

Stap in de wereld van Nezha’s Ring of Fire Mech met deze te gekke LEGO® Monkie Kid™ speelset (80057)! Voor avontuurlijke helden vanaf 9 jaar en ouder is dit de perfecte cadeau. De speelset bevat een beweegbare mech actiefiguur met wielen, een open cockpit en maar liefst 6 vuur energie schieters. Daarnaast zit er ook een coole kinderdrone bij waar een minifiguur in past. Met 6 minifiguren, waaronder Monkie Kid, Mei, Monkey King, Nezha, de Nine-Headed Demon en de 100-Eyed Demon, plus gevechtswapens, speel attributen en een paarse Color Stone, is het avontuur compleet!

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen op een makkelijke en intuïtieve manier bouwen, door modellen in 3D te bekijken, sets op te slaan en hun voortgang bij te houden. Deze set werkt ook perfect samen met anderen in de serie (apart verkrijgbaar) om het speelplezier uit te breiden. Zowel kinderen als volwassenen zullen de details en speelmogelijkheden van deze creatieve speelgoedset waarderen.

Geïnspireerd door de klassieke roman 'Journey to the West', zijn de verzamelbare LEGO Monkie Kid speelgoed een moderne en speelse manier voor volwassenen om het verhaal van de Monkey King te delen en een band op te bouwen met kinderen. De legende leeft voort in deze unieke LEGO set, die garant staat voor urenlang speelplezier voor jong en oud!

Stap in de schoenen van legendarische helden, beleef spannende avonturen en laat je fantasie de vrije loop met Nezha’s Ring of Fire Mech. Deze LEGO set (80057) is een must-have voor alle jongeren en volwassenen die gek zijn op bouwen, spelen en nieuwe werelden ontdekken. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en creëer je eigen verhaal met deze indrukwekkende LEGO speelset.

Laatste update: 2024-05-10 15:49:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.