Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Celestial Pagoda 80058

Duik in de fantasiewereld met LEGO Monkie Kid Celestial Pagoda set (80058)! Bouw een pagode met 6 niveaus en 7 minifiguren, waaronder Nüwa en Monkie Kid. Met de LEGO Builder app en compatibiliteit met andere sets kunnen kinderen creatief spelen en nieuwe verhalen bedenken. Een leuk cadeau voor fans van grote bouwsets!

Waar is LEGO Celestial Pagoda 80058 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
1621
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80058
lego insiders punten icoon
975
punten

Betreed de betoverende wereld van fantasie met deze LEGO® Monkie Kid™ Celestial Pagoda set (80058) en ontdek samen met je familie een wereld vol creatief plezier! Deze gave bouwset bevat een pagode met 6 niveaus verdeeld over 4 secties, waaronder een gevangenis, bibliotheek, een gedetailleerde troon in de troonzaal, een torenkamer met een Color Stone houder, en nog veel meer. Bij deze set zijn 7 minifiguren inbegrepen: Nüwa (met een Color Stone hoofddeksel), Monkie Kid, Mei, Pigsy, Mr. Tang, Sandy, Li Jing, en zelfs Baby Mo de kat.



Kinderen beleven een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Ze kunnen modellen in 3D bekijken, inzoomen en draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Deze set werkt ook samen met andere sets in het assortiment (elk apart verkrijgbaar) om nieuwe verhalen te stimuleren. Het is een leuk cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op grote bouwsets vol met speciale details.



Geïnspireerd door de klassieke reis naar het Westen, zijn LEGO Monkie Kid speelgoed een manier voor volwassenen om het Monkey King verhaal op een moderne, speelse manier met kinderen te delen.

Laatste update: 2024-05-10 15:53:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.