Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO TURBO 30532

Laat je ninja-vaardigheden zien met LEGO Ninjago TURBO! Deze set bevat een bestuurdersstoel, 2 afneembare katana's en werpsterren, en een minifiguur van Lloyd.
Verzin je eigen avonturen en word een echte ninja.
Geschikt voor jongeren en volwassenen.
Bestel nu en ontdek de spannende wereld van Ninjago!

Waar is LEGO TURBO 30532 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
66
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30532
lego insiders punten icoon
30
punten

Beleef spannende ninja-avonturen met de LEGO® Ninjago® TURBO! Deze geweldige set wordt geleverd met een bestuurdersstoel die plaats biedt aan een minifiguur en is uitgerust met 2 afneembare katana's en 2 afneembare werpsterren, plus een minifiguur van Lloyd. Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun verbeelding laten spreken en hun ninja-vaardigheden tonen terwijl ze hun favoriete scènes uit de animatieserie naspelen.

De LEGO® Ninjago® TURBO is niet zomaar een speelgoedautootje. Met deze set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en hun ninja-vaardigheden verbeteren. Of ze nu op zoek zijn naar de Serpentine of het opnemen tegen Garmadon, deze stoere auto is klaar voor actie!

De stoere bestuurdersstoel en de afneembare wapens zijn een perfecte match voor elke avontuurlijke ninja. De katana's zijn scherp en de werpsterren zijn nauwkeurig. Met Lloyd achter het stuur is er geen vijand die kan ontsnappen. Als een van de meest bekende NINJAGO® karakters is Lloyd klaar voor actie en avontuur.

Met de LEGO® Ninjago® TURBO kunnen jongeren en volwassenen hun eigen avonturen bedenken. Of ze nu hun ninja-vaardigheden willen testen of gewoon willen spelen, deze set biedt volop mogelijkheden. Verzamel alle Ninjago sets en creëer jouw eigen ninja wereld.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook een geweldig cadeau voor elke LEGO® Ninjago® fan. Of je nu een ervaren ninja bent of net begint met het ontdekken van de wereld van NINJAGO®, deze set is voor iedereen geschikt.

Bestel nu de LEGO® Ninjago® TURBO en beleef spannende avonturen! Deze set is een geweldige toevoeging aan jouw verzameling en biedt talloze speelmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar de Serpentine, het opnemen tegen Garmadon, of gewoon plezier wilt hebben, de LEGO® Ninjago® TURBO is altijd klaar voor actie!

En vergeet niet, bij LEGO® staan veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze sets worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Met LEGO® weet je dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat lang meegaat.

Bestel nu de LEGO® Ninjago® TURBO en laat je avontuurlijke geest de vrije loop gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71774

Lloyds Gouden Ultra Draak

foto van lego set70689

Lloyd's Spinjitzu ninjatraining

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.