Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tempelstrijd van Kai en Rapton & Toernooi trainingsveld 30650

Ontdek en bouw met LEGO set 30650! Dit unieke pakket bevat een dinosaurus en ruimtevaartuig om zelf te bouwen. Met 240 onderdelen biedt het eindeloos speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Dankzij de gedetailleerde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit stenen, kan je creativiteit de vrije loop laten en je eigen avonturen bedenken en naspelen. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Tempelstrijd van Kai en Rapton & Toernooi trainingsveld 30650 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
47
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30650
lego insiders punten icoon
30
punten

Ontdek de LEGO set 30650 en laat je creativiteit de vrije loop met dit unieke bouwpakket! Dit set bevat een schattige dinosaurus en een stoere ruimtevaartuig om zelf in elkaar te zetten. Met maar liefst 240 onderdelen biedt deze set volop mogelijkheden om te bouwen en te spelen.

De dinosaurus is gedetailleerd ontworpen en heeft beweegbare ledematen, waardoor je hem in allerlei leuke posities kunt zetten. Het ruimtevaartuig is voorzien van realistische details en biedt ruimte voor een minifiguur, zodat je eigen avonturen kunt bedenken en naspelen.

De LEGO set 30650 biedt urenlang bouw- en speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, met deze set kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen wereld creëren.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van LEGO stenen ben je verzekerd van een duurzaam bouwwerk dat lang meegaat. De set wordt geleverd met een duidelijke bouwinstructie, zodat je stap voor stap kunt bouwen en eindeloos kunt genieten van het bouwproces.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je eigen dinosaurus en ruimtevaartuig te bouwen? Bestel vandaag nog de LEGO set 30650 en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2024-08-02 13:52:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.