Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zane's Dragon Power Vehicles 30674

Stap in de wereld van NINJAGO® met LEGO set 30674! Bouw een stoere Spinjitzu raceauto en een supersonische jet. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef spannende avonturen uit de Dragons Rising TV-serie. Geschikt voor kinderen en volwassenen, biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier voor alle leeftijden.

Waar is LEGO Zane's Dragon Power Vehicles 30674 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30674
lego insiders punten icoon
32
punten

Stap in de wereld van NINJAGO® met LEGO set 30674! Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende avonturen uit het eerste seizoen van de Dragons Rising TV-serie. Met deze 2-in-1 speelset kunnen kinderen een stoere Spinjitzu raceauto bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een supersonische jet.

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige set. Laat de raceauto over het circuit scheuren en neem het op tegen andere ninja's in spannende wedstrijden. Of kies voor de jet en schiet door de lucht op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

De LEGO set 30674 is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen fans van NINJAGO®. Herbeleef je favoriete momenten uit de tv-serie en bouw je eigen verzameling van LEGO NINJAGO® sets. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde LEGO bouwer, deze set zorgt voor urenlang speelplezier voor alle leeftijden.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van NINJAGO® en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO set 30674! Of je nu een racefanaat bent of een avontuurlijke piloot, deze set biedt voor ieder wat wils. Ga de uitdaging aan en bouw, speel en beleef eindeloos plezier met LEGO NINJAGO®!

Laatste update: 2024-04-01 09:49:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.