Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Micro NINJAGO® City 40703

Ontdek en bouw je eigen mini NINJAGO City met LEGO set 40703. Dit micro model bevat een bruisend stadsblok van 5 verdiepingen en is leuk voor zowel jongeren als volwassenen. Verbind met andere micro sets voor een complete miniatuurstad. Beleef urenlang speelplezier en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Micro NINJAGO® City 40703 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
339
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40703
lego insiders punten icoon
110
punten

Ben jij een echte ninja fan van 10 jaar of ouder? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou! Bouw je eigen micro model van NINJAGO City en beleef urenlang speelplezier. Micro NINJAGO City (40703) is een kleinere versie van het grotere NINJAGO City (70620) bouwset en bevat een bruisend stadsblok van 5 verdiepingen met theehuizen en een sushi bar op het dak.

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw jouw eigen kleine NINJAGO City door deze micro set te verbinden met 3 andere micro sets (apart verkrijgbaar). Zo creëer je een complete miniatuur NINJAGO City die tot in detail is uitgewerkt.

Deze LEGO set is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die nostalgisch zijn naar hun jeugd en graag bouwen. Met deze set kunnen jong en oud samen bouwen en spelen, waardoor het de perfecte activiteit is voor een gezellige middag thuis.

Laat je meeslepen in de wereld van NINJAGO en breng de stad tot leven met deze gedetailleerde en leuke micro set. Of je nu een doorgewinterde LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt voor ieder wat wils en zorgt voor urenlange entertainment.

Haal nu jouw eigen micro NINJAGO City (40703) in huis en ontdek de magie van het bouwen en spelen met LEGO. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen avonturen in deze unieke miniatuurstad. Doe mee met de ninja's en beleef spannende avonturen in NINJAGO City!

Laatste update: 2024-04-01 10:00:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.