Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Micro NINJAGO® Docks 40704

Voor alle ninja fans en LEGO liefhebbers is de LEGO set 40704 een must-have! Bouw je eigen micro-model van de NINJAGO City Docks vol avontuur en actie. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang plezier met deze gedetailleerde speelset. Perfect voor jong en oud!

Waar is LEGO Micro NINJAGO® Docks 40704 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
275
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40704
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben jij een echte ninja fan en hou je van bouwen? Dan is de LEGO set 40704 iets voor jou! Met deze gave en gedetailleerde speelset kunnen jongeren vanaf 10 jaar hun eigen micro-model van de NINJAGO® City Docks bouwen.

Het micro NINJAGO Docks (40704) setje is een kleinere versie van de grotere NINJAGO City Docks (70657) bouwset en bevat een markt, appartementen, een theesalon en een arcade. De micro docks kunnen ook worden verbonden met 3 andere micro sets (apart verkrijgbaar), waaronder Micro NINJAGO City (40703), om een klein model van NINJAGO City compleet te maken.

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen mini-versie van deze bruisende stad vol avontuur en actie. De LEGO set 40704 is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op bouwen en spelen.

Met deze LEGO set kun je urenlang plezier beleven terwijl je de verschillende gebouwen en details in elkaar zet. Laat je ninja's rondrennen over de markt, genieten van een kopje thee in de theesalon of een spannend spelletje spelen in de arcade.

Verzamel alle micro sets en bouw je eigen NINJAGO City met al zijn bijzondere kenmerken en gebouwen. Maak nieuwe avonturen en verhalen met je favoriete ninja's en beleef uren speelplezier met deze geweldige LEGO set.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, de LEGO set 40704 is een geweldige toevoeging aan je collectie. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen wereld vol ninja actie en spanning.

Koop nu de LEGO set 40704 en bouw je eigen micro-model van de NINJAGO City Docks. Deze set is een must-have voor alle ninja fans en LEGO liefhebbers. Ga aan de slag en beleef urenlang bouw- en speelplezier met deze unieke en gedetailleerde LEGO set.

Laatste update: 2024-04-01 10:01:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.