Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jubileumdoos 5007024

Vier 10 jaar NINJAGO met de LEGO NINJAGO Jubileumdoos! Deze doos bevat een 96 pagina's tellend boek vol geheimen en wijsheid, stickers, een minifiguur en een poster.
Ontdek de wereld van NINJAGO en versla vijanden.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen.
Bestel nu en beleef je eigen avontuur!

Waar is LEGO Jubileumdoos 5007024 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5007024
lego insiders punten icoon
187
punten

Vier 10 jaar NINJAGO® avontuur en maak deel uit van het feest met deze fantastische LEGO® NINJAGO Jubileumdoos. Deze doos is gevuld met verrassingen en geheimen die je meevoeren naar de spannende wereld van NINJAGO.

De doos bevat een rijk geïllustreerd, gebonden boek van 96 pagina's boordevol geheime ninjatechnieken, de wijsheden van Meester Wu en nog veel meer. Het verhaal van de Groene Ninja komt ook aan bod, wat je nog meer meesleept in het NINJAGO universum.

Maar dat is niet alles, want de doos zit ook nog eens vol met coole extra's, zoals stickers met je favoriete NINJAGO karakters en een NINJAGO minifiguur. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de doos ook nog een poster die je kamer zal opvrolijken.

Dompel jezelf helemaal onder in de boeiende wereld van NINJAGO met deze verrassende Jubileumdoos. Ontdek alle geheimen van de ninja's en versla de kwaadaardige vijanden die hun pad kruisen.

De LEGO® NINJAGO Jubileumdoos is een perfect cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder die van avontuur en LEGO houden. Maar ook volwassenen kunnen hun innerlijke ninja in actie brengen en urenlang speelplezier beleven met deze set.

Bestel nu en ontvang deze geweldige set binnenkort in huis. De doos is ongeveer 21 cm lang en 26 cm breed, waardoor je een heleboel LEGO® actie in huis haalt. Het boek is in het Engels, maar er zijn ook versies in andere talen beschikbaar.

Met de LEGO® NINJAGO Jubileumdoos heb je alles wat je nodig hebt om je eigen NINJAGO avonturen te beleven. Ga de strijd aan en word een echte ninja!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.99 (13-07-2022) € 24.99 (13-07-2022) € 24.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71704

Kai Fighter

foto van lego set70642

Killow vs. Samoerai X

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.