Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty LEGO® Mechs 5007211

Ontdek de spannende wereld van LEGO® mechs met dit geïllustreerde boek vol kleurrijke foto's, gedetailleerde onderschriften en belangrijke feiten. Perfect cadeau voor LEGO mecha fans vanaf 7 jaar. Ga op avontuur, verzamel je favoriete mechs en laat je verbeelding de vrije loop. Word de ultieme mecha-held en bouw je eigen epische gevechten met LEGO bricks.

Waar is LEGO Mighty LEGO® Mechs 5007211 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007211
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij klaar om de meest angstaanjagende LEGO® mecha te ontdekken? Duik in de wereld van gevechten en actie met dit inspirerende, geïllustreerde boek. Van de indrukwekkende Titanium mecha van NINJAGO® ninja Lloyd tot de krachtige Spider Mecha van Spider-Man: Mighty LEGO Mechs laat je alle stenen gebouwde mecha in prachtig detail zien. Met schitterende foto's en boeiende bijschriften kom je alles te weten over elke functie en belangrijk feit. Vliegers, pletters, schieters en stampers - ze zijn allemaal aanwezig, waardoor dit het ideale cadeau is voor LEGO mecha fans van 7 jaar en ouder.

Heb jij ooit gedroomd van het besturen van een mecha? Met LEGO® mechs komt die droom tot leven! In dit geïllustreerde boek vind je 88 pagina's boordevol kleurrijke foto's, gedetailleerde onderschriften en belangrijke statistieken van de coolste LEGO mecha. Van de snelste tot de sterkste, je ontdekt alles wat je moet weten over deze indrukwekkende robots.

Dit boek is het perfecte cadeau-idee voor kinderen vanaf 7 jaar. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als verrassing is, elke fan van LEGO® mecha zal dolgelukkig zijn met dit boek. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze de pagina's omslaan en de adembenemende mecha ontdekken.

Niet alleen is dit boek een geweldig cadeau, maar het is ook een leuk boek om telkens weer te bekijken. Met een formaat van ongeveer 24 cm lang en 19 cm breed, past het makkelijk in je tas of op je boekenplank. Dus waar je ook gaat, je kunt altijd genieten van de epische avonturen van LEGO® mecha. Het boek is geschreven in het Engels, maar er zijn ook versies in andere talen verkrijgbaar, zodat iedereen kan genieten van het plezier en de spanning van LEGO® mecha.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Stort jezelf in de wereld van LEGO® mecha en ontdek de kracht en snelheid van deze indrukwekkende robots. Wat is jouw favoriete mecha? Is het de razendsnelle Titanium mecha van NINJAGO® ninja Lloyd, of de spinnenkracht van de Spider Mecha van Spider-Man? Hoe je ook speelt, met LEGO® mechs ben jij de held van je eigen avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar LEGO® set 5007211 en dompel jezelf onder in de opwinding van mecha-gevechten. Met dit geïllustreerde boek heb je alles wat je nodig hebt om de meest angstaanjagende LEGO® mecha te ontdekken. Verzamel al je favoriete LEGO® mechs en bouw je eigen gevechten uit. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen verhalen bedenkt en je mechs tot leven brengt.

Laten we samen de wereld van LEGO® mecha verkennen en ontdekken welke voordelen ze bieden tijdens gevechten. Dit boek is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een leerzame ervaring. Leer meer over de slimme ontwerpen en technologieën achter elke mecha en ontdek hoe ze zijn gebouwd om te winnen in ieder gevecht. Word een mecha-expert en laat je vrienden versteld staan van je kennis terwijl je je favoriete LEGO® mechs laat zien.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO® mechs en ontdek het avontuur dat op je wacht. Verzamel je team en ga de strijd aan in epische gevechten. Met dit boek ben jij de regisseur van je eigen actiefilm. Dus pak je LEGO® bricks en bouw de beste mecha ooit. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van uren speelplezier.

Dit boek is gemaakt voor jou - de jonge LEGO® mecha fan die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen. Met zijn prachtige foto's, gedetailleerde onderschriften en belangrijke feiten, is dit boek een bron van inspiratie en plezier. Ontdek de meest angstaanjagende LEGO® mecha en laat je meeslepen in een wereld van opwinding en actie.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met LEGO® mechs en ontdek de kracht van jouw verbeelding. Leef je uit met LEGO® bricks en bouw je eigen mecha-gevechten. Word de ultieme mecha-held en bewijs je vaardigheden in het heetst van de strijd. Met LEGO® mechs ben jij de koning van de bouwstenen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70731

Jay Walker One

foto van lego set71798

Nya en Arins babydrakenduel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.