Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel 5007466

Ontdek de spannende avonturen van de jonge Wu en Garmadon in het geïllustreerde kinderboek Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel. Met 144 pagina's vol adembenemende illustraties is dit boek een absolute must-have voor alle NINJAGO® fans. Beleef de allereerste avonturen van de Spinjitzubroers en laat je betoveren door de magie van NINJAGO®. Bestel vandaag nog je exemplaar!

Waar is LEGO Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel 5007466 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6-10
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007466
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de tijdmachine en reis terug naar het verleden met de jonge Wu en Garmadon! Ze zijn vastbesloten om Spinjitzumeesters te worden, en nu kun jij met ze mee op dit opwindende avontuur in het geïllustreerde kinderboek Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel.

Dit fantastische boek telt maar liefst 144 pagina's vol spannende verhalen en adembenemende illustraties. Je zult je geen moment vervelen wanneer je samen met de Spinjitzubroers op ontdekkingsreis gaat en de meest spectaculaire avonturen beleeft. Zal het ze lukken om de geheimen van Spinjitzu te ontrafelen? En wat voor rol speelt die mysterieuze ninja in hun leven? Ontdek het zelf en laat je meevoeren naar een wereld vol actie en magie!

Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel is het nieuwste deel in een geweldige serie boeken die vanaf juni 2022 verkrijgbaar is. Het is hét cadeau voor alle NINJAGO® fans die dol zijn op avontuur en spanning. Of je nu zelf graag leest of iemand kent die gek is op de wereld van NINJAGO®, dit boek is een absolute must-have!

Wat maakt dit boek zo speciaal? We zetten de features graag voor je op een rijtje:
- Vroege NINJAGO® avonturen: In dit geïllustreerde hardcover boek van maar liefst 144 pagina's ga je samen met de jonge Wu en Garmadon terug in de tijd, naar het moment waarop hun spannende reis begon. Beleef hun allereerste avonturen en ontdek hoe ze uitgroeiden tot de meesters van Spinjitzu.
- Het perfecte cadeau-idee voor kinderen: Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een verjaardag of wil je iemand zomaar verrassen? Dit boek is hét perfecte cadeau! Met zijn prachtige afbeeldingen en meeslepende verhalen biedt het urenlang leesplezier voor jonge fans van NINJAGO®.
- Inspirerend voor jonge lezers: Dit boek stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Met zijn handzame formaat van ongeveer 13 cm lang en 20 cm breed, kunnen ze het overal mee naartoe nemen en zich laten inspireren door de avonturen van Wu en Garmadon.

NINJAGO® is een wereld waarin ninjas, actie en magie samenkomen. Met de LEGO sets kunnen fans hun eigen avonturen bouwen en beleven. En met dit boek komen de avonturen tot leven in je eigen verbeelding. Het is een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en je onder te dompelen in een wereld vol spanning en sensatie.

Dus waar wacht je nog op? Stap samen met Wu en Garmadon in de wereld van Spinjitzu en laat je betoveren door de magie van NINJAGO®. Bestel vandaag nog je exemplaar van Spinjitzu Brothers: Curse of the Cateye Jewel en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Psst... Vergeet ook niet om de andere boeken in de serie te ontdekken. Er valt nog zoveel meer te beleven in de wereld van Spinjitzu!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006058

NINJAGO® Visual Dictionary – New Edition

foto van lego set5007896

LEGO® NINJAGO® Notebook

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.