Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax 5007467

Duik in de wereld van Spinjitzu met het prachtig geïllustreerde hardcover kinderboek "Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax". Ontdek de avonturen van Wu en Garmadon terwijl ze hun training starten en de dreiging van een mysterieuze poppenspeler proberen te verslaan. Dit boek is een must-have voor NINJAGO® fans en een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Bestel het vandaag nog en beleef de spanning en actie samen met Wu en Garmadon.

Waar is LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax 5007467 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6-10
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007467
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat je betoveren door de spannende avonturen van de jonge Wu en Garmadon wanneer ze voor het eerst de wereld van Spinjitzu betreden. Duik in de magische wereld van NINJAGO® met dit prachtig geïllustreerde hardcover kinderboek van maar liefst 144 pagina's. Ontdek hoe de Spinjitzu broers zich moeten bewijzen en uitdagingen overwinnen terwijl ze hun training starten. Maar pas op, er is een mysterieuze poppenspeler die aan de touwtjes trekt en voor de nodige problemen zorgt!

Kunnen Wu en Garmadon als een team samenwerken om de dreiging te verslaan? Ontdek het in "Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax", het nieuwste boek in een gloednieuwe serie die vanaf juni 2022 verkrijgbaar is. Dit boek is het perfecte cadeau voor elke NINJAGO® fan.

Waan je in het verleden van NINJAGO® en beleef spannende avonturen uit de begindagen van Wu en Garmadon. Dit hardcover boek neemt je mee naar de tijd waarin de jonge broers hun eerste stappen zetten op het pad naar Spinjitzumeesterschap. Blader door de prachtige afbeeldingen en lees de meeslepende verhalen terwijl je je onderdompelt in de fantastische wereld van NINJAGO®.

Dit boek is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds dol zijn op NINJAGO®. Geef het als verjaardagscadeau aan een jonge fan of verras ze met dit boek als ze even in een andere wereld willen verdwijnen. Met dit boek kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zich volledig onderdompelen in de avonturen van Wu en Garmadon.

Het geïllustreerde hardcover boek is ongeveer 13 cm lang en 20 cm breed, perfect formaat om comfortabel vast te houden en overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis op de bank zit, in de auto op weg naar een familie-uitje, of op vakantie aan het strand, dit boek is altijd een goede metgezel.

Het boek "Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax" maakt deel uit van een nieuwe serie boeken die in juni 2022 wordt gelanceerd. NINJAGO® fans kunnen uitkijken naar nog meer spannende verhalen en avonturen in deze serie. Verzamel alle boeken en ontdek de volledige NINJAGO® wereld.

Als je op zoek bent naar een cadeau dat de verbeelding stimuleert en kinderen enthousiast maakt om te lezen, dan is dit het perfecte boek. Met de avonturen van Wu en Garmadon zullen kinderen niet meer kunnen stoppen met lezen. Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze zich verdiepen in de wereld van Spinjitzu en de spannende uitdagingen die Wu en Garmadon te wachten staan.

Bestel vandaag nog "Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax" en voeg dit unieke boek toe aan je NINJAGO® collectie. Of je nu een hardcore fan bent of nieuw bent in de wereld van NINJAGO®, dit boek is een must-have voor iedereen die van avontuur houdt. Laat je meeslepen in de wereld van NINJAGO® en beleef de actie en spanning samen met Wu en Garmadon.

Wacht niet langer en geef jezelf of iemand anders het perfecte cadeau. Bestel nu "Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax" en beleef de spannende avonturen van Wu en Garmadon opnieuw. Wees snel, want deze nieuwe serie boeken vliegt de winkels uit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71773

Kai's gouden drakenvoertuig

foto van lego set70596

Samurai X grottenchaos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.