Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyd 5007556

De knuffel van Lloyd, de Groene Ninja en Elementaire Meester van Energie, is een zachte en knuffelbare knuffel gemaakt van polyester en polyethyleen. Met een hoogte van 33 cm is hij perfect om overal mee naartoe te nemen. Deze knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten als displaymodel. Het is het ideale cadeau voor elke NINJAGO fan. Bestel vandaag nog je eigen knuffel en word de ultieme Ninja warrior!

Waar is LEGO Lloyd 5007556 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007556
lego insiders punten icoon
240
punten

Ben jij een enorme fan van Ninja's? Dan hebben wij iets supercools voor jou: de knuffel van Lloyd, de legendarische Groene Ninja en Elementaire Meester van Energie! Deze knuffel is niet alleen perfect om mee te knuffelen voor het slapengaan, maar ook om je favoriete actiescènes na te spelen. Met zijn geborduurde ninja-outfit en masker ziet Lloyd er stoer en avontuurlijk uit.

Deze knuffel is gemaakt van zachte polyester en polyethyleen, waardoor hij heerlijk zacht en knuffelbaar is. Hij heeft platte voeten, zodat je hem trots kunt neerzetten op een plank of nachtkastje als je klaar bent met spelen. Met een hoogte van ongeveer 33 cm is deze knuffel het perfecte maatje om overal mee naartoe te nemen.

Niet alleen is deze knuffel geweldig om zelf te hebben, maar hij is ook het ideale cadeau voor elke NINJAGO fan. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar is, deze knuffel zal zeker in de smaak vallen bij echte liefhebbers van de LEGO NINJAGO fantasiewereld.

Deze knuffel van Lloyd is niet zomaar een speelgoed, maar ook een displaymodel. Zet hem op een nachtkastje, plank of bureau en hij zal zeker de show stelen. Met zijn stoere uitstraling en gedetailleerde geborduurde outfit zal hij zeker de aandacht trekken.

Ben jij klaar om je eigen ninja-avonturen te beleven? Pak dan nu je kans met deze geweldige knuffel van Lloyd. Of je nu wilt knuffelen, spelen of hem wilt gebruiken als decoratie, deze knuffel is geschikt voor alles. Haal hem vandaag nog in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de LEGO NINJAGO wereld.

Koop vandaag nog je eigen knuffel van Lloyd en wordt de ultimate Ninja warrior!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70669

Cole's Grondboor

foto van lego set70639

Straatrace van de slangenjaguar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.