Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai 5007564

Haal nu de supercoole knuffel van Kai, de legendarische Rode Ninja en Meester van het Vuur, in huis. Deze stevige knuffel, gemaakt van zacht materiaal, is perfect om mee te spelen en knuffelen. Met zijn stoere uitstraling en levendige kleuren is hij ook een prachtige blikvanger voor elke NINJAGO® fan. Ideaal als cadeau of verzamelobject.

Waar is LEGO Kai 5007564 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007564
lego insiders punten icoon
240
punten

Ninjafans, opgelet! Haal nu de supercoole knuffel van Kai in huis, de legendarische Rode Ninja en Elementaire Meester van het Vuur! Deze stoere knuffel is niet alleen perfect om je favoriete actiescènes na te spelen, maar ook om lekker mee te knuffelen voor het slapengaan. Kai is gekleed in zijn geborduurde ninja-outfit en masker, en ziet er klaar uit om avonturen te beleven.

Deze stevige figuur van Kai is gemaakt van zachte polyester en polyethyleen, waardoor hij heerlijk aanvoelt. Ideaal om altijd bij je te hebben wanneer je behoefte hebt aan wat Ninjago-magie. Zelfs na al het spelen en knuffelen kan deze knuffel trots op een plank worden gezet, dankzij zijn platte voeten. Zo kan Kai altijd een plekje vinden waar hij kan pronken.

Deze speelgoedknuffel van NINJAGO® Kai is een geweldig cadeau-idee voor alle NINJAGO® fans. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar is, elke echte fan van de LEGO® NINJAGO fantasiewereld zal dolblij zijn met deze knuffel. Het is niet alleen een speelgoed, maar ook een verzamelobject dat perfect past in elke NINJAGO®-verzameling.

Met een hoogte van ongeveer 33 cm is deze knuffel van Kai ook nog eens een prachtig displaymodel. Zet hem op een nachtkastje, plank of bureau en laat hem aan iedereen zien. Met zijn stoere uitstraling en levendige kleuren zal Kai meteen de aandacht trekken. Een echte blikvanger voor elke NINJAGO® fan.

Kortom, deze knuffel van Kai is de ideale metgezel voor alle Ninjafans, jong en oud. Van spannende avonturen tot knusse knuffels voor het slapengaan, met deze knuffel kan het allemaal. Gemaakt van zachte materialen en met oog voor detail, is Kai klaar om je beste vriend te worden.

Haal nu de wereld van NINJAGO® in huis en laat je fantasie de vrije loop met deze supercoole knuffel van Kai. Of je nu een kind bent dat dol is op avontuur of een volwassene die zich graag herinnert aan de geweldige wereld van NINJAGO®, deze knuffel zal jouw hart veroveren. Wacht dus niet langer en breng Kai naar je eigen Ninjago-avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71732

Epische Strijd set - Jay tegen Serpentine

foto van lego set70665

De Samoerai Mech

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.