Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NINJAGO® Printed Basic Backpack 5007648

Deze trendy LEGO® NINJAGO® Bedrukte Rugzak is perfect voor fans van de populaire serie. Gemaakt van duurzaam gerecycled polyester, biedt de rugzak voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Met verstelbare schouderbanden en borstbandjes voor maximaal comfort. Een must-have voor avonturiers van alle leeftijden. Bestel nu!

Waar is LEGO NINJAGO® Printed Basic Backpack 5007648 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007648
lego insiders punten icoon
325
punten

Stuur jouw kleine ninja met stijl naar school met deze trendy LEGO® NINJAGO® Bedrukte Rugzak. Gemaakt van duurzaam gerecycled polyester en voorzien van een print met de favoriete NINJAGO personages van jouw kind. Met een ruime inhoud van 14 liter en een hoofdvak met ritssluiting en een binnenvak om een notitieboekje of kleine tablet veilig te bewaren. De rugzak heeft ook verstelbare schouderbanden en borstbandjes aan de voorkant, zodat het comfortabel is voor kinderen om te dragen.

Deze LEGO NINJAGO bedrukte rugzak is een absolute must-have voor jonge fans van de populaire NINJAGO serie. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon jouw spullen wilt organiseren, deze rugzak is perfect voor jou!

Met zijn opvallende design en levendige kleuren, zal deze rugzak zeker de aandacht trekken en indruk maken op jouw medestudenten en vrienden. De stoere ninja's en hun spannende avonturen komen tot leven op deze rugzak, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf deel uitmaakt van het NINJAGO universum.

Niet alleen ziet de rugzak er geweldig uit, maar hij is ook nog eens praktisch en functioneel. Gemaakt van duurzaam gerecycled polyester, is deze rugzak bestand tegen dagelijks gebruik en kan hij tegen een stootje. Of je nu boeken, schriften, lunchboxen of speelgoed wilt meenemen, deze rugzak biedt genoeg ruimte om al jouw spullen georganiseerd te houden.

Het hoofdvak met ritssluiting zorgt ervoor dat jouw waardevolle spullen veilig blijven, terwijl het binnenvak het perfecte plekje is om jouw notitieboekje of tablet te bewaren en te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Met deze rugzak hoef je je nooit meer zorgen te maken dat jouw spullen beschadigd raken.

Niet alleen is deze rugzak functioneel, maar hij biedt ook maximaal comfort tijdens het dragen. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak kunt aanpassen aan jouw lengte, terwijl de borstbandjes aan de voorkant ervoor zorgen dat de rugzak stevig op zijn plaats blijft en het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt. Zo kun je de rugzak gemakkelijk dragen, zelfs als hij vol zit met al jouw benodigdheden.

Deze LEGO NINJAGO rugzak is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds fan zijn van de NINJAGO serie. Waarom zou je niet wat plezier en avontuur toevoegen aan jouw dagelijkse leven met deze coole rugzak?

Of je nu naar school, kantoor of op een avontuur gaat, deze rugzak zal jouw trouwe metgezel zijn. Laat jouw innerlijke ninja zien en draag deze bedrukte rugzak met trots.

Bestel nu jouw eigen LEGO NINJAGO Printed Basic Rugzak en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor elk avontuur. Met zijn duurzaamheid, stijl en functionaliteit zal deze rugzak zeker een favoriet worden, niet alleen voor jou, maar voor alle LEGO NINJAGO fans!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70739

Airjitzu Kai Flyer

foto van lego set70685

Spinjitzu Burst - Cole

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.