Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kai 5007960

De Kai knuffel uit de NINJAGO® Dragons Rising TV-serie is een must-have voor alle NINJAGO fans. Deze knuffel is gemaakt van duurzaam en zacht materiaal en is ideaal om mee te knuffelen of als reisgenoot. Zet hem neer als display of voeg hem toe aan je NINJAGO collectie. Met de Kai knuffel kun je je favoriete scènes uit de TV-serie naspelen en eindeloze avonturen beleven. Bestel nu en maak deel uit van de spannende wereld van NINJAGO!

Waar is LEGO Kai 5007960 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007960
lego insiders punten icoon
214
punten

Heb jij altijd al willen spelen als jouw favoriete personage uit de NINJAGO® Dragons Rising TV-serie? Dat kan nu met deze te gekke knuffel van Kai! Deze legendarische rode ninja staat klaar om deel te nemen aan epische battles in de pas samengevoegde NINJAGO wereld. Met zijn stoere uitstraling en vurige energie is Kai een ware must-have voor alle NINJAGO fans.

Deze knuffel van Kai is gemaakt van duurzaam en zacht 100% polyester materiaal. Hierdoor is hij niet alleen perfect om mee te knuffelen voor het slapengaan, maar ook ideaal als reisgenoot tijdens lange autoritten of vliegreizen. Kai heeft platte voeten, waardoor hij zelfs op een plank of ander plat oppervlak kan worden neergezet als display. Zo kun je altijd genieten van zijn stoere aanwezigheid, zelfs als je even niet aan het spelen bent.

Of je nu jong of oud bent, deze Kai knuffel is een geweldige aanvulling op jouw NINJAGO collectie. Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde afwerking is hij een echte eyecatcher. Zet hem op je bureau, nachtkastje of boekenplank en je zult keer op keer geïnspireerd raken om je eigen avonturen in de NINJAGO wereld te beleven.

Met deze knuffel van Kai haal je niet alleen een stukje NINJAGO magie in huis, maar ook de mogelijkheid om jouw favoriete scènes uit de Dragons Rising TV-serie na te spelen. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin je eigen spannende gevechten en avonturen. Of gebruik deze knuffel als trouwe metgezel tijdens je NINJAGO marathons op de bank. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben jij klaar om deel uit te maken van de NINJAGO wereld? Met deze Kai knuffel ben je gegarandeerd van urenlang speelplezier en avontuur. Mis deze kans niet om deze legendarische rode ninja in jouw bezit te krijgen. Bestel nu jouw eigen Kai knuffel en laat jouw NINJAGO-dromen werkelijkheid worden! Wees er snel bij, want op=op!

Let op: Deze knuffel heeft het unieke setnummer 5007960. Onthoud dit nummer, want het kan zomaar belangrijk worden in de toekomst. Verzamel alle NINJAGO knuffels met verschillende setnummers en bouw zo jouw eigen NINJAGO wereld. Wanneer je meerdere NINJAGO sets hebt, kun je ze zelfs combineren en jouw eigen epische avonturen creëren. Hoe cool is dat?

Wacht niet langer en voeg deze knuffel van Kai toe aan jouw collectie. Bestel nu en dompel jezelf onder in de spannende wereld van NINJAGO. Laat je inspireren door de moed van Kai en zijn team van ninja's en word zelf een ninja-meester. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Bestel jouw Kai knuffel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70686

Spinjitzu Burst - Kai

foto van lego set5007648

NINJAGO® Printed Basic Backpack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.