Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sora 5007961

Breng de wereld van NINJAGO tot leven met deze pluchen figuur van Sora! Deze knuffelige ninja is perfect voor het naspelen van favoriete scènes uit de televisieserie NINJAGO Dragons Rising. Sora is gemaakt van zacht polyester materiaal en is zowel geschikt als knuffel voor het slapengaan als decoratie. Verzamel alle NINJAGO pluche figuren en creëer je eigen ninja-team! Bestel vandaag nog je eigen set met het nummer 5007961 en beleef je eigen NINJAGO avontuur!

Waar is LEGO Sora 5007961 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007961
lego insiders punten icoon
214
punten

Breng de wereld van NINJAGO® tot leven met dit geweldige pluchen figuur van Sora! Kinderen zullen dolenthousiast zijn om hun favoriete scènes uit de spannende televisieserie NINJAGO Dragons Rising na te spelen met deze knuffelige ninja.

Sora is niet zomaar een ninja, hij is ook een technisch wonderkind! Met zijn vaardigheden en kennis is hij altijd klaar voor actie in de betoverende wereld van NINJAGO. Dit duurzame speelgoed heeft platte voeten, waardoor het gemakkelijk op een plank of ander vlak oppervlak kan worden neergezet na het spelen.

Sora is gemaakt van zacht 100% polyester materiaal, waardoor hij perfect is voor knuffels voor het slapengaan of als comfortabele metgezel tijdens lange reizen. Met zijn vrolijke glimlach en stoere outfit ziet hij er niet alleen geweldig uit, maar is hij ook superzacht om mee te knuffelen.

Dit pluchen figuur van Sora is niet alleen een speelkameraadje, maar ook een verzamelobject voor alle NINJAGO fans. Het is een geweldige aanvulling op elke speelgoedcollectie en kan zelfs dienen als decoratie in een tienerkamer of hobbykamer.

Deze unieke NINJAGO set met het nummer 5007961 is een must-have voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu dol bent op de actievolle avonturen van de ninja's in de NINJAGO Dragons Rising serie, of gewoon een liefhebber bent van knuffelbaar speelgoed, deze Sora pluche is een absolute aanrader!

Met maar liefst 600 woorden, heb je alle ruimte om te genieten van eindeloos speelplezier met Sora. Beleef je eigen avonturen in de magische wereld van NINJAGO en laat je fantasie de vrije loop. Of je nu gevechten wilt naspelen, mysteries wilt oplossen of gewoon wilt knuffelen met je favoriete ninja, met deze pluchen Sora kan het allemaal!

Dit is je kans om een stukje NINJAGO magie in huis te halen. Wees er snel bij, want deze exclusieve set met het nummer 5007961 is zeer gewild. Verzamel alle NINJAGO pluche figuren en creëer je eigen ninja-team!

Of je nu een jonge ninja-in-opleiding bent of een volwassen fan van NINJAGO, met dit pluchen Sora figuur haal je het beste van beide werelden in huis. Geniet van de kwaliteit en het vakmanschap van LEGO, gecombineerd met het knuffelbare en speelse karakter van dit geweldige speelgoed.

Wacht niet langer en voeg dit fantastische NINJAGO pluche figuur van Sora toe aan je collectie. Ervaar de spanning en avontuur van NINJAGO in de palm van je hand en ontdek de oneindige mogelijkheden van dit unieke speelgoed.

Bestel vandaag nog je eigen set met het nummer 5007961 en wees klaar voor je eigen NINJAGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71759

Ninja drakentempel

foto van lego set71736

Rotsblok Blaster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.