Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Baby Dragon 5007962

De Lego set 5007962 is perfect voor Ninja fans en avonturiers! Het bevat een schattige knuffel van Riyu, het babydraakje uit de NINJAGO Dragons Rising TV-serie. Met deze knuffel kun je al je favoriete avonturen uit de serie naspelen. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en ideaal om mee te knuffelen. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met Riyu!

Waar is LEGO Baby Dragon 5007962 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007962
lego insiders punten icoon
214
punten

Ben jij een echte Ninja fan en houd je van avontuur? Dan is Legoset 5007962 echt iets voor jou! Deze set bevat een super schattige knuffel van Riyu, het babydraakje uit de spannende NINJAGO® Dragons Rising TV-serie. Met deze knuffel kan jij al je favoriete avonturen uit de serie naspelen in de gloednieuwe wereld van NINJAGO!

Deze knuffel van Riyu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft platte voetjes, waardoor je hem perfect op een plank of op een ander vlak oppervlak kunt laten staan als je klaar bent met spelen. Het draakje is gemaakt van zacht 100% polyester, ideaal voor knuffeltijd voor het slapengaan of als gezellig reismaatje tijdens lange ritten.

Met Legoset 5007962 breng je de magie en spanning van NINJAGO tot leven. Gebruik je fantasie en verzin de meest fantastische avonturen voor Riyu. Ga de strijd aan met de boosaardige slangenkrijgers en help de dappere Ninja's om de wereld te redden. Of laat Riyu vliegen over de bergen en langs de kronkelende rivieren van NINJAGO, op zoek naar nieuwe uitdagingen en verborgen schatten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze knuffel van Riyu is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die een passie hebben voor NINJAGO. Zet hem op je bureau of op de plank in je woonkamer en laat iedereen zien dat jij een echte NINJAGO-fan bent. Je kunt zelfs een hele verzameling bouwen met andere NINJAGO-knuffels en figuren!

Met Legoset 5007962 haal je de wereld van NINJAGO naar jouw eigen huis. Ga op avontuur met Riyu en ontdek nieuwe werelden, versla vijanden en word een echte Ninja-held! Deze knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om mee te knuffelen en te koesteren. Hij is zacht en vriendelijk, net als Riyu zelf.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer een uniek avontuur met Legoset 5007962. Of je nu een Ninja-in-opleiding bent of een doorgewinterde Ninja-meester, deze knuffel zal je zeker inspireren om je eigen geweldige verhaal te bedenken. Verzamel al je favoriete NINJAGO-sets en maak je spel compleet met Riyu als betrouwbare metgezel.

Dus waar wacht je nog op? Koop Legoset 5007962 vandaag nog en ga op avontuur met Riyu, het babydraakje uit NINJAGO! Laat je verbeelding spreken en dompel jezelf onder in de spannende wereld van NINJAGO. Of je nu jong of oud bent, deze knuffel is een must-have voor alle Ninja-liefhebbers. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met Riyu, jouw nieuwe favoriete Ninja-vriend!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70752

Jungle Valstrik

foto van lego set71801

Kai's rijzende drakenaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.