Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arin 5007963

Maak kennis met Arin, de dappere ninja student uit de NINJAGO Dragons Rising TV-serie. Deze knuffel van Arin is een must-have voor alle LEGO fans. Hij is gemaakt van zacht polyester en perfect om mee te spelen of je kamer op te fleuren. Bestel nu deze limited edition LEGO set nummer 5007963 en ontdek de avontuurlijke wereld van NINJAGO.

Waar is LEGO Arin 5007963 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007963
lego insiders punten icoon
214
punten

Maak kennis met Arin, de dappere ninja student uit de NINJAGO® Dragons Rising TV-serie! Met deze geweldige knuffel van Arin kunnen Ninja fans spannende actiescènes nas spelen. Arin is klaar om te ontdekken hoe hij kan overleven in de pas gefuseerde NINJAGO-wereld.

Deze stevige knuffel is gemaakt van zacht 100% polyester en heeft platte voeten, waardoor hij gemakkelijk op een plank of elk vlak oppervlak kan worden tentoongesteld na het spelen. Of het nu tijd is om lekker te knuffelen voor het slapengaan of om een comfortabel reisgenootje te hebben tijdens lange reizen, Arin staat altijd voor je klaar.

Met zijn stoere uitstraling en coole ninja-kleding is Arin een geweldige toevoeging aan je LEGO verzameling. Hij is perfect om je kamer op te fleuren en je vrienden jaloers te maken!

Deze knuffel van Arin is niet zomaar een gewoon stuk speelgoed, het is een beleving. Terwijl je met Arin speelt, word je meegenomen in de avontuurlijke wereld van NINJAGO. Stel je voor dat je de belangrijkste vechttechnieken leert, grote draken bestrijdt en de krachtigste ninja van allemaal wordt!

Als je een grote fan bent van de NINJAGO-serie, mag deze knuffel niet ontbreken in je collectie. Hij is niet alleen super leuk om mee te spelen, maar ook ideaal voor de echte NINJAGO-liefhebber.

En laten we het nog even hebben over dat LEGO set nummer 5007963! Deze knuffel is geïnspireerd op de geweldige wereld van NINJAGO en is een echte must-have voor alle LEGO fans. Het is een limited edition set, dus wees er snel bij, voordat het te laat is!

Of je nu een jonge ninja in opleiding bent of een volwassen LEGO fan, deze knuffel van Arin zal je betoveren. Met zijn realistische details en hoogwaardige materiaal is hij zowel geschikt voor kinderen als voor verzamelaars.

Haal nu de spannende avonturen van NINJAGO in huis en beleef urenlang speelplezier met deze knuffel van Arin. Verken samen de wereld van NINJAGO en laat je fantasie de vrije loop! Bestel nu jouw limited edition LEGO set nummer 5007963 en maak van Arin jouw nieuwe beste vriend.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71761

Zane's power-upmecha EVO

foto van lego set70652

Stormbringer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.