Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lloyd 5007964

Wil je een stoere LEGO knuffel van Lloyd, de legendarische groene ninja, toevoegen aan je collectie? Bestel dan vandaag nog LEGO set 5007964! Deze knuffel is gemaakt van zacht polyester materiaal en perfect om mee te knuffelen. Lloyd is duurzaam en gedetailleerd afgewerkt, precies zoals in de TV-serie. Haal deze unieke LEGO set snel in huis en geniet van de actie en avontuur van NINJAGO!

Waar is LEGO Lloyd 5007964 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NINJAGO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007964
lego insiders punten icoon
214
punten

Ben je een groot fan van ninja's en ben je gek op avontuur? Dan is LEGO set 5007964 echt iets voor jou! Deze LEGO set is gebaseerd op de spannende actie uit de NINJAGO® Dragons Rising TV-serie en bevat een geweldige knuffel van Lloyd, de legendarische groene ninja.

Lloyd staat klaar voor nieuwe avonturen in de pas samengevoegde NINJAGO wereld. Met deze stoere pluche figuur kun je alle spannende momenten uit de serie naspelen. Dankzij de platte voeten van Lloyd kan hij na het spelen gemakkelijk op een plank of ander oppervlak worden tentoongesteld. Zo kun je altijd genieten van je favoriete ninja, zelfs als je even niet aan het spelen bent.

Lloyd is gemaakt van zacht 100% polyester materiaal, waardoor hij heerlijk is om mee te knuffelen. Hij is perfect als bedtijd-knuffel of als comfortabele reisgenoot tijdens lange reizen. Neem Lloyd overal mee naartoe en beleef samen de spannendste avonturen!

Met LEGO set 5007964 haal je niet alleen een stoere knuffel in huis, maar ook een stukje NINJAGO magie. De gedetailleerde afwerking van Lloyd zorgt ervoor dat hij er net zo uitziet als in de TV-serie. Zijn groene ninja-outfit en stoere wapens zijn tot in de kleinste details nagemaakt. Je kunt echt zien dat deze knuffel met veel zorg en passie is gemaakt.

Naast zijn coole uitstraling is Lloyd ook super duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan tegen een stootje. Zo kun je hem met een gerust hart overal mee naartoe nemen. Of je nu thuis speelt, bij een vriendje op bezoek bent, of hem gewoon tentoonstelt op je kamer, Lloyd blijft altijd in topconditie.

Deze LEGO set is niet alleen leuk voor jonge kinderen, maar ook voor volwassen fans van NINJAGO. Herleef je jeugdherinneringen en duik opnieuw in de spannende wereld van de ninja's. Zet Lloyd op je bureau, in de woonkamer, of waar je maar wilt en laat je fantasie de vrije loop.

Wil jij deze unieke LEGO set toevoegen aan je collectie? Bestel LEGO set 5007964 vandaag nog en breng de actie en avontuur van NINJAGO in huis. Of je nu een fan bent van de TV-serie, houdt van knuffels, of gewoon een stoere ninja in huis wilt hebben, met deze LEGO set zit je zeker goed. Aarzel niet en haal Lloyd snel in huis, voordat hij uitverkocht is.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70505

Tempel van het Licht

foto van lego set70651

Troonzaalduel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.